Vajna Timi Karma felirat Vajna Tímea tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi merész kivágású fürfőruhájában jól látszik aprócska tetoválása.

Bár láttuk már néhányszor, hogy Vajna Timin tetoválás szerepel, de azt eddig nem tudtuk, mi van ráírva. Most azonban ez is kiderült:

a karma szót varratta magára

a szexi sztár.

Have a blessed weekend #malibu #beach #relax #blessing #karma

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Elcsúfította magát Luxus Vivi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-elcsufitotta-magat-luxus-vivi-foto.htmlA Feleségek luxuskivitelben sztárja, Vasvári Vivien ezúttal nagyon csúnya fotót posztolt. TV + Sztárok--Kulcsár Edina elmesélte, milyen egy pottyantós wc Ázsiában: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-kulcsar-edina-elmeselte-milyen-egy-pottyantos-wc-azsiaban-video.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti is részt vettek az Ázsia Expressz nem mindennapi kalandjában. Ám voltak a játéknak kevésbé vicces pillanatai. Az egyik ilyet osztotta meg szerelmével az egykori szépségkiárlynő. TV + SztárokOrigoMegyeri Csilla, a rusnyázós műsorvezető, szépnek tartja magát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-megyeri-csilla-a-rusnyazos-musorvezeto-szepnek-tartja-magat-video.htmlMár láthatjuk a Tv2 műsorán az Ázsia Expressz című műsort, és benne Megyeri Csillát és párját is, aki arról lett híres, hogy lerusnyázta kevésbé szép hölgytársait. TV + SztárokIsten éltessen, Ryan Gosling! http://www.life.hu/sztarok/20171110-37-eves-lett-ryan-gosling.htmlMa ünnepli Ryan Gosling a 37. születésnapját, és a különleges alkalomra elhoztunk nektek néhány olyan titkot, amit talán ti sem tudtatok a szívtipró színészről. TV + Sztárok--Így néz ki a Két pasi meg egy kicsi cuki sztárja: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-igy-nez-ki-a-ket-pasi-meg-egy-kicsi-cuki-sztarja-foto.htmlA Két pasi megy egy kicsi sztárja, az egykor cuki Jake Harper ma már csak árnyéka önmagának.TV + Sztárok--Berta Dániel búcsúzott az élős show-ból: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-berta-daniel-bucsuzott-az-elos-show-bol-video.htmlA tegnap esti élő show-ban Berta Dániel kapta a legkevesebb szavazatot, így neki kellett távoznia az X-Faktorból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.