Jövőre érkezhet a baba Kasza Tibiékhez

baba Darai Andrea Kasza Tibi nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jövőre érkezhet a trónörökös Kasza Tibiékhez. A showman elárulta, már alig várják a kis jövevényt.

Igencsak felgyorsultak az események Kasza Tibi magánéletében. Tavasszal ország-világ előtt, élő tévéadásban kérte meg barátnője, Manker, azaz Darai Andrea kezét, majd néhány hete bombaként robbant a hír, hogy a pár titokban már a boldogító igent is kimondta, nem is akárhol: Amerikában, a Grand Kanyonnál. Most pedig úgy tűnik, a gyermekáldásra sem kell már sokáig várni.

Kasza Tibi és felesége Darai Andrea már a kisbabát terezik Forrás: Instagram/darai_andrea

Kaszáéknak év elején lesz végre idejük a nászútra, amelyről sokat sejtetően nyilatkoztak a Blikknek.

„Januárban a feleségemmel végre elutazunk nászútra Thaiföldre, és bár ketten indulunk útnak, remélem, hazafele már hárman jövünk" – árulta el Kasza Tibi.

Újra a képernyőn Tóth Gabi - Testvére előtt kell bizonyítaniahttp://www.life.hu/sztarok/20171113-ujra-a-kepernyon-toth-gabi-testvere-elott-kell-bizonyitania.htmlA TV2 Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorában tér vissza a képernyőre Tóth Gabi. Partnerével, Fodor Erikkel már egy közös fotót is megosztott a Facebookon. TV + Sztárok--Kórházba vitték az énekesnőt - Otthonában törte el a kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20171113-korhazba-vittek-az-enekesnot-otthonaban-torte-el-a-kezet.htmlElesett otthonában és csuklóját törte Carrie Underwood. A csinos színész-énekesnő a Twitteren nyugtatta meg aggódó rajongóit. TV + Sztárok--Kolléganőjével csalta meg feleségét Ewan McGregor - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-kolleganojevel-csalta-meg-feleseget-ewan-mcgregor-foto.htmlIgaznak bizonyultak a pletykák: véget ért Ewan McGregor 22 éve tartó házassága. A színész és új barátnője pedig már nem is titkolózik. TV + SztárokOrigoEgy év kihagyás után bejelentette visszatérését Michael Bubléhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-bejelentette-visszatereset-michael-buble.htmlEgy év kihagyás után bejelentette visszatérését Michael Bublé: a kanadai énekes jövő nyáron, júliusban lép újra színpadra. TV + Sztárok--Megvannak a nevek: ők lesznek a Sztárban sztár + 1 kicsi szereplőihttp://www.life.hu/sztarok/20171113-ok-lesznek-a-sztarban-sztar-1-kicsi-szereploi.htmlAlig ért véget a Sztárban sztár, máris indul a következő szuperprodukció a TV2-n.TV + SztárokOrigoÁlomutazó: új kihívásokat keres Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20171113-alomutazo-uj-kihivasokat-keres-majka.html„Van, aki a legpitiánerebb és legjátékosabb játékot is vérkomolyan veszi. Ez vagyok én" – vallja be magáról, a népszerű rapper, Majka egy most készült interjúban. „Nálunk családi barátságok mennek tönkre egy gazdálkodj okosan után" – teszi hozzá. Az interjúban azt is megtudjuk, hogy Majka semmilyen munkájában nem nyugszik bele a középszerűségbe, viszont egy-egy megvalósított álmába hamar beleun, és keresi az újabb kihívásokat. Ezúttal egy újabb álmáról is beszél, ami még nagy titok.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.