Sztárban sztár: Horváth Tamás nagyon boldog, hogy nyert

nyertes interjú Sztárban sztár Horváth Tamás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Tamás nyerte a Sztárban sztár legújabb szériáját. Az internetről ismert előadó olyan énekeseket utasított maga mögé, mint Király Viktor, vagy Janicsák Veca. Tomi elmondta, mit gondol a műsorról, és azt is, hogy mennyire bolog, hogy megnyerte a vesenyt.

Visszatér a képernyőre Görbe Nóra, az ország Lindájahttp://www.life.hu/sztarok/20171113-visszater-a-kepernyore-gorbe-nora-az-orszag-lindaja.htmlA Linda című sorozatot újra és újra műsorra tűzi valamelyik tévécsatorna. Most éppen az M3 csatornán nézhetjük megint a legendás sorozatot november 14-től. Linda népszerűsége pedig töretlen.TV + SztárokOrigoKolosi Péter: Ördög Nóra csalódást okozott, nincs visszaúthttp://www.life.hu/sztarok/20171113-kolosi-peter-nyilatkozott-ordog-nora-csalodast-okozott-nincs-visszaut.htmlKolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese a Story4 ArcKép című műsorában vallott arról, hogyan érintette Örög Nóra távozása a csatornától. TV + Sztárok--Társai vádolják: Csősz Bogi nincs is együtt gazdag férjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-tarsai-vadoljak-csosz-bogi-nincs-is-egyutt-gazdag-ferjevel.htmlÉrdekes beszélgetés zajlott le a Feleségek Luxskivitelben legfrissebb epzódjában Babett és Rita között, amit ma este láthatnak majd a nézők a VIASAT3 műsorán, 21:00 órakor.TV + SztárokOrigoMegvan, ki nyerte a Sztárban sztárthttp://www.life.hu/sztarok/20171112-o-a-sztarban-sztar-gyoztese.html9 héten át tartott a Sztárban sztár 5. szériája, amit ezúttal Horváth Tamás nyert meg. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoStohl András elsírta magát a Sztárban sztárban: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-stohl-andras-elsirta-magat-a-sztarban-sztarban.htmlKomoly pillanatnak lehettek szem-és fültanúi a nézők, amikor Király Viktor Karácsony Jánossal idézte meg Somló Tamás szellemét az Álomarcú lány című dal közben. Stohl András el is sírta magát.TV + SztárokOrigoLiptai Claudia Ördög Nórival készült a Sztárban sztárra: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171112-liptai-claudia-ordog-norival-keszult-a-sztarban-sztarra-foto.htmlHamarosan kezdetét veszi a Sztárban sztár utolsó adása, a döntő, ahol kiderül, ki lesz az év átváltozóművésze az énekesek közül. Liptai Claudia már teljes harci díszben van... TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.