Baukó Éva szerint azért nem kapott tévés műsort, mert nem molesztálták

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
szponzor celeb Baukó Éva műsorvezetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baukó Évát egy ideje nem láthatjuk televíziós műsorokban. Mióta véget ért az Édes Élet senki sem ajánlott neki munkát. 

Nem panaszkodik a celeb, mert renegetegen megkeresik, ruhára például egyáltalán nem kell költenie, csak a komolyabb ajánalok kerülik el.

Baukó Éva Forrás: Facebook/Baukó Éva

"Rengeteg felkérésem van mostanában különböző szponzoroktól. Ezekért persze szoktam pénzt is kapni, de ruhára például már egyáltalán nem kell költenem, mert azt ingyen odaadják. Legszívesebben műsort vezetnék, de engem sajnos nem molesztált senki" - mondta Éva, írta meg a Blikk.

Som Lajos végakaratában lányára hagyta tetoválásait, morbidhttp://www.life.hu/sztarok/20171114-som-lajos-vegakarataban-lanyara-hagyta-tetovalasait.htmlSom Lajos a 70. születésnapja után hunyt el, családja és barátai november 17-én vettek tőle végső búcsút. Már azt is tudjuk, mi áll a végakaratában.TV + Sztárok--Megcsalta terhes barátnőjét Cristiano Ronaldo, a szerető jelentkezett a nyilvánosság előtthttp://www.life.hu/sztarok/20171114-megcsalta-terhes-baratnojet-cristiano-ronaldo.htmlBombaként robbant a hír, hogy Cristiano Ronaldo csodaszép barátnője máris életet adott közös kislányuknak. Ám azonban a jó hír után jött a feketeleves: a világklasszis állítólag megcsalta terhes kedvesét. TV + SztárokThinkstockKerényi Miklós Gábor: "Meggyilkolt embernek érzem magam"http://www.life.hu/sztarok/20171113-kerenyi-miklos-gabor-meggyilkolt-embernek-erzem-magam.htmlKerényi Miklós Gábor, az Operettszínház zaklatással vádolt, egykori művészeti vezetője Rónai Egon vendége volt az ATV Egyenes beszéd című műsorban. Kerényi az ellene felhozott vádak nagy részét tagadta, elutasította, hogy valaha nemi szerveket, vagy melleket fogdosott volna.TV + Sztárok--Jövőre érkezhet a baba Kasza Tibiékhezhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-jovore-erkezhet-a-gyerek-kasza-tibiekhez.htmlJövőre érkezhet a trónörökös Kasza Tibiékhez. A showman elárulta, már alig várják a kis jövevényt. TV + SztárokOrigoKórházba vitték az énekesnőt - Otthonában törte el a kezéthttp://www.life.hu/sztarok/20171113-korhazba-vittek-az-enekesnot-otthonaban-torte-el-a-kezet.htmlElesett otthonában és csuklóját törte Carrie Underwood. A csinos színész-énekesnő a Twitteren nyugtatta meg aggódó rajongóit. TV + Sztárok--Álomutazó: új kihívásokat keres Majkahttp://www.life.hu/sztarok/20171113-alomutazo-uj-kihivasokat-keres-majka.html„Van, aki a legpitiánerebb és legjátékosabb játékot is vérkomolyan veszi. Ez vagyok én" – vallja be magáról, a népszerű rapper, Majka egy most készült interjúban. „Nálunk családi barátságok mennek tönkre egy gazdálkodj okosan után" – teszi hozzá. Az interjúban azt is megtudjuk, hogy Majka semmilyen munkájában nem nyugszik bele a középszerűségbe, viszont egy-egy megvalósított álmába hamar beleun, és keresi az újabb kihívásokat. Ezúttal egy újabb álmáról is beszél, ami még nagy titok.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.