Vasvári Vivien Csősz Boglárka Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak. A luxusfelségek folyamatosan egymást beszélik ki. Ezúttal Bogi volt terítéken.

A Feleségek Luxuskivitelben sztárjai bár barátnők, mégis folyamatosan egymást beszélik ki. Álatlában azt, aki éppen nincs jelen. Ezúttal Csősz Bogi volt terítéken: Vivi elárulta, hogy a szexi sztár saját fotóit photoshoppal javítja fel, hogy minél vékonyabbnak tűnjön. Vajon mit szól ehhez a külsejére folyamatosan figyelő celeb?

Drogtúladagolásban hunyt el Chuck Mosley http://www.life.hu/sztarok/20171114-heroin-tuladagolasban-hunyt-el-chuch-mosley.htmlKiderült, mi okozta Chuck Mosley halálát. TV + Sztárok--Előállt Kerényi Miklós Gábor áldozata: "Közös megegyezésről szó sem volt"http://www.life.hu/sztarok/20171114-eloallt-kerenyi-miklos-gabor-aldozata-kozos-megegyezesrol-szo-sem-volt.htmlJelentkezett a zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor akkor 13 éves áldozata: Vujity Tvrtkónak írt levelet. TV + Sztárok--Állítják, ez a lány Caitlyn Jenner barátnője: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171114-allitjak-hogy-sophia-hutchins-es-caitlyn-jenner-egy-par.htmlMindenki biztos benne, hogy Caitlyn és Sophia egy pár, de a híresség továbbra is tagadja, hogy komolyabban köze lenne a szőke szépséghez. TV + Sztárok--Állítják, ez a lány Caitlyn Jenner barátnője: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171114-allitjak-hogy-sophia-hutchins-es-caitlyn-jenner-egy-par.htmlMindenki biztos benne, hogy Caitlyn és Sophia egy pár, de a híresség továbbra is tagadja, hogy komolyabban köze lenne a szőke szépséghez. TV + Sztárok--A melleit mutogatta az autósoknak Megyeri Csilla: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171114-megyeri-csilla-a-melleit-mutogatta.htmlMegszokhattuk, hogy Megyeri Csilla szereti borzolni a kedélyeket, ezúttal a TV2 Ázsia Expressz című műsorában hökkentette meg a nézőket azzal, hogy a melleit mutogatta. TV + SztárokOrigo70 éves lenne Somló Tamás: megható emlékezésre készülnek a barátaihttp://www.life.hu/sztarok/20171114-70-eves-lenne-somlo-tamas-meghato-emlekezesre-keszulnek-a-baratai.htmlNovember 17-én lenne 70 esztendős Somló Tamás. Barátai ezúttal egy hatalmas koncerttel tisztelegnek emléke előtt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.