Drogtúladagolásban hunyt el Chuck Mosley

Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Anwa -
halál Chuck Mosley drog túladagolás énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, mi okozta Chuck Mosley halálát. 

Ahogy azt már megírtuk, 57 évesen életét vesztette Chuck Mosley, a Faith No More egykori frontembere. A halálhírről a családja tájékoztatta a nyilvánosságot egy közleményben, amelyben azt mondták, a távozásának köze van a korábbi drogfogyasztásához.

A rendőrök szerint túladagolás áll a sztár halálának hátterében Forrás: NORTHFOTO/Copyright © 2017 BACKGRID UK/Anwa

Állítólag már egy ideje józan életet élt, de a hirtelen halált mégis egy olyan betegség okozta, amelynek köze volt a függőségéhez. Most azonban felröppent egy újabb hír, amely szerint Mosley herointúladagolásban hunyt el.

A kiérkező rendőrök a holttest mellett fecskendőket és egy kanalat találtak, ami drogfogyasztásra enged következtetni. Toxikológiai eredmény még nincs, a vizsgálatok elvégzése folyamatban van. - írta meg a TMZ.

Sztárok, akik a legkülönbözőbb függőségekkel harcoltak meg

Gyógyszerek, kokain, alkohol... Ezek a hírességek végigmentek a függőségek széles palettáján. Csoda, hogy még életben vannak, de szerencsére sikerült legyőzniük a káros szenvedélyeiket. Olvass tovább itt...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.