Feleségek luxuskivitelben Ferrari luxusfeleség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zajlik az élet a luxusfeleségek körül, a következő epizódból kiderül, egyikük ajándékot kap, nem is akármit: egy tűzpiros Ferrarit.

Fényűző parti, csillogó ruhák, sok-sok pohár pezsgő és egy begördülő, masnival átkötött tűzpiros Ferrari - többek között ezek lesznek a főszereplői a VIASAT3 reality-jének következő részében. Az előzetesből egyelőre nem derül ki, ki az a szerencsés, aki a pazar ajándékot kapja, egy azonban biztos, mindenkinek elakad a szava.

Meglepetésekből tehát ezúttal sem lesz hiány, érkezik még egy nagy bejelentés és talán egy eljegyzési gyűrű is, ami azonban nem mindenkinek okoz felhőtlen örömet...

Baukó Éva szerint azért nem kapott tévés műsort, mert nem molesztáltákhttp://www.life.hu/sztarok/20171114--bauko-eva-allitja-azert-nem-kapott-teves-musort-mert-nem-molesztaltak.htmlBaukó Évát egy ideje nem láthatjuk televíziós műsorokban. Mióta véget ért az Édes Élet senki sem ajánlott neki munkát. TV + Sztárok--Megcsalta terhes barátnőjét Cristiano Ronaldo, a szerető jelentkezett a nyilvánosság előtthttp://www.life.hu/sztarok/20171114-megcsalta-terhes-baratnojet-cristiano-ronaldo.htmlBombaként robbant a hír, hogy Cristiano Ronaldo csodaszép barátnője máris életet adott közös kislányuknak. Ám azonban a jó hír után jött a feketeleves: a világklasszis állítólag megcsalta terhes kedvesét. TV + SztárokThinkstockSom Lajos végakaratában lányára hagyta tetoválásait, morbidhttp://www.life.hu/sztarok/20171114-som-lajos-vegakarataban-lanyara-hagyta-tetovalasait.htmlSom Lajos a 70. születésnapja után hunyt el, családja és barátai november 17-én vettek tőle végső búcsút. Már azt is tudjuk, mi áll a végakaratában.TV + Sztárok--Kerényi Miklós Gábor: "Meggyilkolt embernek érzem magam"http://www.life.hu/sztarok/20171113-kerenyi-miklos-gabor-meggyilkolt-embernek-erzem-magam.htmlKerényi Miklós Gábor, az Operettszínház zaklatással vádolt, egykori művészeti vezetője Rónai Egon vendége volt az ATV Egyenes beszéd című műsorban. Kerényi az ellene felhozott vádak nagy részét tagadta, elutasította, hogy valaha nemi szerveket, vagy melleket fogdosott volna.TV + Sztárok--Harry herceg erősen megszegte az etikettet http://www.life.hu/sztarok/20171113-megszegte-az-etikettet-harry-herceg.htmlKapott is megjegyzéseket Harry herceg, mikor figyelmen kívül hagyta a protokollt. TV + Sztárok--Jövőre érkezhet a baba Kasza Tibiékhezhttp://www.life.hu/sztarok/20171113-jovore-erkezhet-a-gyerek-kasza-tibiekhez.htmlJövőre érkezhet a trónörökös Kasza Tibiékhez. A showman elárulta, már alig várják a kis jövevényt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.