Botrány: melltartó és bugyi nélkül partizott Csősz Bogi

2017.11.15. 08:34

Köllő Babett nagyon kiakadt: Csősz Bogi ronda ruhában, ráadásul melltartó és bugyi nélkül jelent meg a szőke luxusfeleség partiján.

Kisebb botrány alakult ki a Feleségek luxuskiviltelben műsorában. Köllő Babett dress code-ot határozott meg a partijára, mindenkinek aranyban vagy fekete ruhában kellett volna megjelennie. Ehhez képest Csősz Bogi egy 3 milliót érő, világoskék, csipkés és kristályokkal kirakott ruhban jelent meg. Próbálta volna megmagyarázni Babettnek a dolgot, amikor az számonkérte, de hiába, nem hittek neki - írja a Bors.

Mindig van valami botrány a luxusfeleségek körülForrás: Youtube

"Annyira jó játék a dress code! Ha van, az irányadó, amit nagyvonalakban be kell tartani. Nekem próbálta magyarázni Bogi, hogy repült, és azért nem tudta tartani. Dehogy! Esze ágában sem volt betartani. (...) És még ronda is volt 3 millióért az a csipke, ami úgy nézett ki, mint amit a 80-as években lehetett kapni a piacon. Hát így! És nem is volt rajta bugyi. Se melltartó. Az alá nem is lehet húzni semmit, mert oldalt átlátszik" - mondta felháborodva Babett, aki azt is tudni véli, hogy Bogi egész nyáron nem vesz fel fehérneműt.

Csősz Bogi melltartó és bugyi nélkül bulizottForrás: Viasat3


"Ő egész nyáron nem hord fehérneműt. Nekem ez fura, én mindig hordok. Már csak a higiénia miatt is. Bogi szabad életet él, ez amolyan Woodstock feeling. Hárommilliós ruhában! Ez tényleg átlátszó volt, de szerintem vannak olyan leheletvékony bugyikák, amik nem látszódnak. Hát rajta semmi nem volt! Az már nem fért bele a költségvetésbe! A férje, Burak arra már nem adott?" - forrongott a színésznő, aki nem fogja könnyen elfelejteni az esetet, mérgében ugyanis még a pezsőgpoharat is földhöz vágta.

Csősz Bogi melltartó és bugyi nélkül bulizottForrás: Viasat3


A lap próbálta megkérdezni Csősz Bogit is, hogy miért nem viselt bugyit, de nem érték el, mert éppen a Fülöp-szigeteken nyaral a férjével.

Csősz BoglárkaKöllő BabettFeleségek luxuskivitelbenViasat3