X-Faktor ByTheWay együttes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a magyar X-Faktor történelmében zenekarként ők lettek a legsikeresebbek, a fiúk most szomorú hírrel érkeztek a Reggeli stúdiójába. Öt év után ugyanis úgy érzik: a legjobb az lesz, ha elválnak az útjaik.

Hát, sokak számár biztos vagyok benne, hogy meglepő lesz ez a döntés, amit hoztunk. Igazából nem kertelek, az a helyzet, különválnak az útjaink. Egy nagyon hosszú és tartalmas időszakot tudhatunk magunk mögött, de most elérkeztünk arra a pontra, amikor úgy látjuk jónak, hogy külön folytjuk tovább - mondta a Reggeliben Feng Ya Ou Ferenc, az együttes egyik tagja.

A fiúk emberileg nagyon hasonlóak, de a zenei ízlésük teljesen más, és a későbbiekben mindenki azzal szeretne foglalkozni, amit szeret, szeretnének művészileg kiteljesedni.

A ByTheWay fiúegyüttes az X-Faktorban tűnt fel, 2013-ban a tehetségkutatóban ezüst érmet szereztek. Mentoruk Szikora Róbert volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.