Ő az év legszexibb férfija - Szerinted is?

szexi Blake Shelton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A People magazin minden évben megnevezi az év legszexibb férfiját. Idén igen meglepő döntés született, a megtisztelő címet ugyanis Blake Shelton énekes kapta.

Szokás szerint nagy várakozás előzte meg az idei bejelentést, de a végeredmény ezúttal sokakat meglepett: a legszexibb Blake Shelton lett, a 41 éves country-énekes, az amerikai The Voice zsűritagja, idehaza mégis a legtöbben Gwen Stefani pasijaként ismerik.

Az elismerést 1985 óta ítéli oda egy-egy sármos férfinak a magazin, korábban olyan hírességek kapták már meg, mint például Mel Gibson, Tom Cruise, Brad Pitt, Jude Law, tavaly pedig Dwayne Johnson.

Blake Shelton az év legszexibb férfija Forrás: AFP/2015 Getty Images/Alberto E. Rodriguez
Felháborodva üzent Bangó Margit Bochkor Gábornakhttp://www.life.hu/sztarok/20171115-felhaborodva-nyilt-levelben-uzent-bango-margit-bochkor-gabornak.htmlBangó Margit úgy érzi, Bochkor Gábor a Music FM Önindító című rádióműsorában megalázta a cigány mulatós zenét. Most felháborodott hangvételű, nyílt levelet tett közzé a Facebookon. TV + Sztárok--Családi dráma Katalin hercegnőéknél: beismerő vallomást tett a nagybátyjahttp://www.life.hu/sztarok/20171115-csaladi-drama-katalin-hercegnoeknel-beismero-vallomast-tett-a-nagybatyja.htmlKatalin hercegnő nagybátyja, Gary Goldsmith-t letartóztatták, miután kábítószer hatása alatt a nyílt utcán verte meg feleségét. A férfi a bíróságon beismerő vallomást tett.TV + SztárokOrigoLuxus Vivi a rendőrségről posztolt fotót http://www.life.hu/sztarok/20171115-rendorsegre-kellett-mennie-luxus-vivinek.htmlPontosan nem tudni, hogy ki felelős az eseményekért, de mivel Vivi autójával történt az eset, ezért őt vonják első körben felelősségre. TV + Sztárok--Előkerült az édesanya, akin Tóth Gabi segítetthttp://www.life.hu/sztarok/20171115-elkerult-az-edesanya-akin-toth-gabi-segitett.html9 évvel ezelőtt egy kismama életét mentette meg Tóth Gabi. A hálás anyuka most üzent az énekesnőnek. TV + SztárokOrigoTóth Vera arcát több cég is jogtalanul használjahttp://www.life.hu/sztarok/20171115-toth-vera-nevevel-akarnak-cegek-meggazdagodni.htmlTóth Veránál teljesen betelt a pohár: elege van abból, hogy mindenféle cégek jogtalanul használják reklámként az arcát. TV + Sztárok--Kiss Ramóna otthagyhatja az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20171115-kiss-ramona-otthagyhatja-az-x-faktort.htmlA színésznőből műsorvezetővé avanzsált Kiss Ramóna otthagyhatja az X-Faktort, az RTL Klub ugyanis a vártnál hamarabb kezdi el új műsorát, amelyben szintén háziasszonyként számítanak a Barátok közt egykori sztárjára. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.