Luxus Vivi a rendőrségről posztolt fotót

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Luxus Vivi fotó rendőrség Vasvári Vivien Feleségek luxuskivitelben
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pontosan nem tudni, hogy ki felelős az eseményekért, de mivel Vivi autójával történt az eset, ezért őt vonják első körben felelősségre. 

Bizonyos hírek szerint Vasvári Vivi elég komoly bajban van, ugyanis a rendőrség tudomására jutott egy olyan szabálysértés, ami bizony már következményekkel jár. Állítólag a nyár folyamán rögzítésre került, ahogy az M7-es autópálya leállósávjában száguld Vivien kocsija, vészvillogóval.

Természetesen a többi autós állt a dugóban, kivéve a luxusfeleséget. A kamera által rögzített képek alapján pedig beazonosították Vivit, mint az autó tulajdonosát. A híres kismama a közösségi oldalára is kirakott ezzel kapcsolatban egy képet, ugyanis egyáltalán nem örül annak, hogy a rendőrségen kell ülnie.

Íme a bizonyíték, hogy Vivinek rendőrségre kellett mennie Forrás: Instagram

A téma kapcsán annyit mondott csak, hogy a nyár folyamán többen is vezették az autóját, így még azt nem tudjuk, hogyan végződik majd az ügy - írta meg a TWN.

Tessék? Elhalasztotta az esküvőjét Vasvári Vivien

Ha két ember szereti egymást, és az anyagi háttér is rendelkezésre áll egy csodás esküvőhöz, akkor elég nehéz elképzelni olyan indokot, ami miatt indokolt a menyegző elhalasztásra. De Vivinek bizony jó oka volt a döntésre!

Tóth Vera arcát több cég is jogtalanul használjahttp://www.life.hu/sztarok/20171115-toth-vera-nevevel-akarnak-cegek-meggazdagodni.htmlTóth Veránál teljesen betelt a pohár: elege van abból, hogy mindenféle cégek jogtalanul használják reklámként az arcát. TV + Sztárok--Kiss Ramóna otthagyhatja az X-Faktorthttp://www.life.hu/sztarok/20171115-kiss-ramona-otthagyhatja-az-x-faktort.htmlA színésznőből műsorvezetővé avanzsált Kiss Ramóna otthagyhatja az X-Faktort, az RTL Klub ugyanis a vártnál hamarabb kezdi el új műsorát, amelyben szintén háziasszonyként számítanak a Barátok közt egykori sztárjára. TV + Sztárok--Botrány: melltartó és bugyi nélkül partizott Csősz Bogihttp://www.life.hu/sztarok/20171115-botrany-melltarto-es-bugyi-nelkul-partizott-csosz-bogi.htmlKöllő Babett nagyon kiakadt: Csősz Bogi ronda ruhában, ráadásul melltartó és bugyi nélkül jelent meg a szőke luxusfeleség partiján.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzomorú részletek a magyar aktmodell, Amina Malakona halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171115-szomoru-reszletek-a-magyar-aktmodell-amina-malakona-halalarol.htmlHétfőn este elhunyt a 31 éves magyar aktmodell, Amina Malakona, aki a Playboy címlapján is szerepelt. A daganata pont akkor újult ki, amikor rátalált a szerelem.TV + SztárokOrigoCsősz Bogi photoshoppal vékonyítja magát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171114-csosz-bogi-photoshoppal-vekonyitja-magat-video.htmlMinek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak. A luxusfelségek folyamatosan egymást beszélik ki. Ezúttal Bogi volt terítéken.TV + SztárokOrigoElőállt Kerényi Miklós Gábor áldozata: "Közös megegyezésről szó sem volt"http://www.life.hu/sztarok/20171114-eloallt-kerenyi-miklos-gabor-aldozata-kozos-megegyezesrol-szo-sem-volt.htmlJelentkezett a zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor akkor 13 éves áldozata: Vujity Tvrtkónak írt levelet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.