Szomorú részletek a magyar aktmodell, Amina Malakona haláláról

rák Amina Malakona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn este elhunyt a 31 éves magyar aktmodell, Amina Malakona, aki a Playboy címlapján is szerepelt. A daganata pont akkor újult ki, amikor rátalált a szerelem.

Aminát erős lábfájdalom gyötörte, ami teljesen indokolatlannak tűnt. Az orvosok izomgyulladásra gyanakodtak. Azonban hiába tartotta be az orvosok javaslatát, a tünetek nem enyhültek, ezért teljes kivizsgálást kért, mely során kiderült, hogy daganatos betegsége van.


Amina Malakonát 2014-ben operálták meg, és úgy tűnt, végre jól van, átértékelte az életét és sportolni kezdett - írja a Blikk. Jegyessége azonban felbomlott akkori pornósztár kedvesével, de újra rátalált a szerelem. Sajnos nem lehettek sokáig boldogok új kedvesével, mert a daganata váratlanul kiújult. Szeptember óta már a közsségi oldalán sem volt aktív, utoljára kiskutyájáról posztolt.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.