Szomorú részletek a magyar aktmodell, Amina Malakona haláláról

rák Amina Malakona
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétfőn este elhunyt a 31 éves magyar aktmodell, Amina Malakona, aki a Playboy címlapján is szerepelt. A daganata pont akkor újult ki, amikor rátalált a szerelem.

Aminát erős lábfájdalom gyötörte, ami teljesen indokolatlannak tűnt. Az orvosok izomgyulladásra gyanakodtak. Azonban hiába tartotta be az orvosok javaslatát, a tünetek nem enyhültek, ezért teljes kivizsgálást kért, mely során kiderült, hogy daganatos betegsége van.


Amina Malakonát 2014-ben operálták meg, és úgy tűnt, végre jól van, átértékelte az életét és sportolni kezdett - írja a Blikk. Jegyessége azonban felbomlott akkori pornósztár kedvesével, de újra rátalált a szerelem. Sajnos nem lehettek sokáig boldogok új kedvesével, mert a daganata váratlanul kiújult. Szeptember óta már a közsségi oldalán sem volt aktív, utoljára kiskutyájáról posztolt.

Elhunyt Amina Malakona, modell http://www.life.hu/sztarok/20171114-eletet-vesztette-amina-malakona-modell.htmlHosszan tartó betegeskedés után elhunyt Amina Malakona, modell. A fiatal, gyönyörű nőtől fájó szívvel búcsúznak a szerettei és a rajongói. TV + SztárokOrigoCsősz Bogi photoshoppal vékonyítja magát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171114-csosz-bogi-photoshoppal-vekonyitja-magat-video.htmlMinek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak. A luxusfelségek folyamatosan egymást beszélik ki. Ezúttal Bogi volt terítéken.TV + SztárokOrigoDrogtúladagolásban hunyt el Chuck Mosley http://www.life.hu/sztarok/20171114-heroin-tuladagolasban-hunyt-el-chuch-mosley.htmlKiderült, mi okozta Chuck Mosley halálát. TV + Sztárok--Állítják, ez a lány Caitlyn Jenner barátnője: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171114-allitjak-hogy-sophia-hutchins-es-caitlyn-jenner-egy-par.htmlMindenki biztos benne, hogy Caitlyn és Sophia egy pár, de a híresség továbbra is tagadja, hogy komolyabban köze lenne a szőke szépséghez. TV + Sztárok--Örömhírt osztott meg rajongóival Weisz Fannihttp://www.life.hu/sztarok/20171114-oromhirt-osztott-meg-rajongoival-weisz-fanni-a-facebookon.htmlMegszerezte jogosítványát a gyönyörű modell, Weisz Fanni, örömét pedig szinte azonnal meg is osztotta érte szorító rajongóival. TV + Sztárok--70 éves lenne Somló Tamás: megható emlékezésre készülnek a barátaihttp://www.life.hu/sztarok/20171114-70-eves-lenne-somlo-tamas-meghato-emlekezesre-keszulnek-a-baratai.htmlNovember 17-én lenne 70 esztendős Somló Tamás. Barátai ezúttal egy hatalmas koncerttel tisztelegnek emléke előtt. TV + Sztárok--




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.