Terrorizálták az iskolában Hais Dorkát, a Mindenki főszereplőjét

Fotó: Mudra László - Origo -
Mindenki (kisfilm) Hais Dorottya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lelki terrorban tartották osztálytársai Hais Dorkát, az Oscar-díjas Mindenki című film egyik főszereplőjét. A kislány most először beszélt nyilvánosan a megpróbáltatásairól.

Hais Dorkát ügyes, tehetséges színészként ismerhette meg az ország, aki bájos természetével mindenkit levett a lábáról, és talán nem sokan gondolták volna, hogy az iskolában milyen nehézségei támadtak korábban.

A 13 éves lány a Borsnak mesélt élete egy igen nehéz időszakáról, amikor osztálytársai megalázták. Mint mondja, kiközösítették azért, mert fiúkkal barátkozott, nem járt el bulizni és nem sminkelte magát – ehelyett a sportnak és a tanulásnak szentelte idejét.

"Állandóan cukkoltak és csúfoltak, de az még hagyján, egy alkalommal ez annyira elfajult, hogy amikor egyedül üldögéltem a szünetben és olvastam, egy kukát húztak a fejemre" – mesélte a lapnak, majd hozzátette, rettentően megviselte ez az egész, míg korábban barátkozós típus volt, ezt követően teljesen magába fordult és végül iskolát kellett váltania.

Hais Dorkát terrorizálták társai az iskolában (jobbra) Fotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.