visszaélés csalás énekesnő Tóth Vera igazságszolgálatatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Veránál teljesen betelt a pohár: elege van abból, hogy mindenféle cégek jogtalanul használják reklámként az arcát.

Sajnos nem Tóth Vera az egyetlen, aki csalással és hamisítással találja szemben magát. Korábban Völgyi Zsuzsi borult ki, mikor egy szépészeti klinika az ő arcával reklámozta magát. Azt állítva, hogy az énekesnő arca is az ő kezeléseiktől ilyen fiatalos és szép, pedig ez nem volt igaz.

Nem sokkal ezután pedig Gombos Edina került kellemetlen helyzetbe, mikor fogyasztóterméket reklámoztak a fotójával. Először túlsúlyosan, majd karcsún ábrázolták, és állíttották, hogy a speciális produktumnak köszönhető Edina alakja. Természetesen, a fotó sem volt igazi, és az állítás sem.

Most pedig Tóth Verára került a sor, akit szintén valamilyen fogyasztótermékkel hoztak összefüggésbe. Az énekesnő már többször is beszélt a témával kapcsolatban, de mostanra tényleg betelt a pohár:

"Szeretném újra és újra elmondani, nyomatékosítani mindenkiben, hogy semmilyen fogyasztóport, diétás szert nem használok. Arra a sok levélre szerettem volna ezzel reflektálni, melyeket a témát érintő kérdésekkel küldtetek nekem. Sajnos ezek a cégek jogtalanul használják az arcomat és a nevemet a termékeikhez. A jogi intézkedéseket megtettük, mi is várjuk a fejleményeket! Szép estét Mindenkinek!" - írja a közösségi oldalán a sztár.

Botrány: melltartó és bugyi nélkül partizott Csősz Bogihttp://www.life.hu/sztarok/20171115-botrany-melltarto-es-bugyi-nelkul-partizott-csosz-bogi.htmlKöllő Babett nagyon kiakadt: Csősz Bogi ronda ruhában, ráadásul melltartó és bugyi nélkül jelent meg a szőke luxusfeleség partiján.TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoSzomorú részletek a magyar aktmodell, Amina Malakona halálárólhttp://www.life.hu/sztarok/20171115-szomoru-reszletek-a-magyar-aktmodell-amina-malakona-halalarol.htmlHétfőn este elhunyt a 31 éves magyar aktmodell, Amina Malakona, aki a Playboy címlapján is szerepelt. A daganata pont akkor újult ki, amikor rátalált a szerelem.TV + SztárokOrigoCsősz Bogi photoshoppal vékonyítja magát: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171114-csosz-bogi-photoshoppal-vekonyitja-magat-video.htmlMinek az embernek ellenség, ha ilyen barátai vannak. A luxusfelségek folyamatosan egymást beszélik ki. Ezúttal Bogi volt terítéken.TV + SztárokOrigoDrogtúladagolásban hunyt el Chuck Mosley http://www.life.hu/sztarok/20171114-heroin-tuladagolasban-hunyt-el-chuch-mosley.htmlKiderült, mi okozta Chuck Mosley halálát. TV + Sztárok--Előállt Kerényi Miklós Gábor áldozata: "Közös megegyezésről szó sem volt"http://www.life.hu/sztarok/20171114-eloallt-kerenyi-miklos-gabor-aldozata-kozos-megegyezesrol-szo-sem-volt.htmlJelentkezett a zaklatással vádolt Kerényi Miklós Gábor akkor 13 éves áldozata: Vujity Tvrtkónak írt levelet. TV + Sztárok--Állítják, ez a lány Caitlyn Jenner barátnője: Fotó! http://www.life.hu/sztarok/20171114-allitjak-hogy-sophia-hutchins-es-caitlyn-jenner-egy-par.htmlMindenki biztos benne, hogy Caitlyn és Sophia egy pár, de a híresség továbbra is tagadja, hogy komolyabban köze lenne a szőke szépséghez. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.