Egy éven belül eldőlhet: ennyi időt ad Istenes Bence maguknak

2017.11.16. 13:11

Nehéz időszakon van túl Istenes Bence és Csobot Adél: az elmúlt hónapokban távkapcsolatban éltek, most azonban új fejezet kezdődött az életükben, immár a kis Nátánnal együtt, hármasban élhetnek együtt kölni otthonukban.

Minden kezdet nehéz, nem volt ez másként a magyar sztárpár esetében sem: Istenes Bence januárban költözött Kölnbe és Csobot Adélnak a mindössze 18 hónapos Nátánnal kellett ingáznia, ha látni akarta kedvesét. Az otthonkeresés sem volt egyszerű, hiszen odakint nagyon magas a bérleti díj és egy-egy lakásra rengetegen pályáznak, de végül sikerült egy kétszobás belvárosi lakást találniuk, és immár együtt lehet az egész család.

Istenes Bence németországi karrierjére koncentrálForrás: Youtube/Istenes Bence

A műsorvezető a Story Magazinnak elmondta, ma már csak havonta egyszer látogatnak haza, hogy találkozzanak szeretteikkel. A család jelenleg azon dolgozik, hogy Istenes Bencének sikerüljön Németországban is befutnia.

„Adéllal úgy beszéltük, hogy jövő év végéig adunk magunknak időt, hogy elinduljon az itteni karrierem. Ha összejön, különleges győzelem lesz, műsorvezetőként még senki sem csinált ilyet Magyarországról!" – mesélte a magazinnak.

Istenes BenceCsobot Adél