Exkluzív interjú Serena Rigaccival, az X-Faktor olasz versenyzőjével

X-Faktor 2017 Serena Rigacci
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem kis feladatot vállalt azzal Serena, hogy Olaszországból a magyar X-Faktorba jelentkezett. De hogy az énekesnő szerint megnyerheti-e a magyar X-Faktort, milyennek látja a magyar embereket, valamint, hogy tud kommunikálni a versenyzőtársaival és érti-e a mentorokat, a Life.hu-nak elmondta.

X-Faktor: Puskás Peti mentor gyűlölködő leveleket kaphttp://www.life.hu/sztarok/20171112-x-faktor-puskas-peti-mentor-gyulolkodo-leveleket-kap.htmlBár az adás előtt nagyon bizakodó volt Puskás Peti, mégis az ő mentoráltjának, Berta Dánielnek kellett távoznia a szombati X-Faktorból. A The Biebers frontembere még az esti show előtt beszélt arról, hogy nagyon zavarja, hogy a közösségi médián keresztül üzennek neki és növendékeinek a rosszakarók. TV + SztárokOrigoIsmét bíróság előtt Pártos Csilla és volt férje ügyehttp://www.life.hu/sztarok/20171111-ismet-birosagon-egyezkedett-partos-csilla-es-volt-ferje-nem-tudnak-megegyezni.htmlNovember 9-én, csütörtök délelőtt tárgyalták Pártos Csilla és volt férje, Sz. Csaba ügyét a Fővárosi Törvényszéken, de ismét nem született megegyezés. TV + SztárokOrigoStohl Luca szerint édesapja, Stohl András képtelen nemet mondanihttp://www.life.hu/sztarok/20171111-stohl-luca-szerint-edesapja-stohl-andras-keptelen-nemet-mondani-a-munkara.htmlStohl Luca félti az édesapját, aki szerinte képtelen nemet mondani a munkára, túlvállalja magát, és ezt sokan kihasználják. Stohl András pedig a lányáért aggódik, TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMegverték az X-Faktor énekesét, Gulyás Rolandothttp://www.life.hu/sztarok/20171104-megvertek-az-x-faktor-enekeset-gulyas-rolandot.htmlGulyás Roland a Bestnek vallott gyerekkori szenvedéseiről és megaláztatásairól. TV + SztárokOrigoKözös fotón Tóth Vera és Nacsa Olivérhttp://www.life.hu/sztarok/20171110-kozos-foton-toth-vera-enekesno-es-nacsa-oliver-humorista.htmlNacsa Olivér töltötte fel a fotót a közösségi oldalára. A két híresség szemmel láthatóan jól érzi magát együtt. TV + Sztárok--67 ezer forint Koós János nyugdíjahttp://www.life.hu/sztarok/20171104-67-ezer-forint-koos-janos-nyugdija-de-fellepesei-vannak.htmlMegható gyászbeszédetmondott Koós János jó barátja, Aradszky László temetésén. Elmondta, több pályatársa búcsúztatóján beszélt már, de most - ahogy fogalmaz - "egy kis szomorúságot is megengedett magának". A lassan 80 éves színész a mai napig aktívan dolgozik, és nem csupán anyagi okokból... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.