Galambos Lajos is megszólalt Szigeti Ferenc ügyében

Forrás: RTL Klub -
Karthago Galambos Lajos cigányzene Szigeti Ferenc Bangó Margit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bangó Margit után most Galambos Lajos is elmondta a véleményét Szigeti Ferenc balhéjával kapcsolatban. 

A veszekedés akkor kezdődött, mikor a Karthago együttes frontembere meglátta a Mulat az Aréna című koncert egyik plakátját, amelyen a komplett szereplőgárda szerepel, arccal és névvel együtt. Ekkor tűnt fel számára egy másik zenész neve, akit ugyanúgy hívnak, mint őt, hiszen ő is Szigeti Ferenc.

A rockzenésznek ez nagyon nem tetszett, hitelrontásnak élte meg, hogy valaki más is ugyanazzal a névvel zenél. A téma kapcsán Bangó Margit is véleményt formált, akit nagyon bántott, hogy a kialakult helyzetet Bochkor Gábor méltatlanul emlegette a rádiós műsorában. Most pedig megszólalt Galambos Lajos is, aki egyébként a Mulat az Aréna egyik támogatója:

Galambos Lajos szerint nagyobb a történet füstje, mint a lángja Forrás: RTL Klub

"Szigeti Ferike egy remek előadó, rendszeresen szerepel a Dáridóban, nem értem a problémát, hiszen a fotója is szerepel a plakáton, ráadásul egész más a műfaj, így nehéz összekeverni. Attól félek, ez az egész arról szól, hogy történjen valami Szigeti körül." - mondta a híresség.

Szigeti pedig azt mondta, felvette a kapcsolatot Bangó Margittal és a druszájával is. Az énekesnőnek elmondta, hogy kifejezetten szereti a cigányzenét, a problémája csupán az, hogy a saját nevét egy brandnek tekinti, amit valaki más, valami más célra használ éppen.

És a hírek szerint a két Ferenc is megegyezett: a mulatós a jövőben nem ezzel a művésznévvel fog színpadra állni. - írta meg a Blikk.

Galambos Lajos szerint felháborító, ami Gombos Edinával történt

Döbbenetes hír került napvilágra, ami kifejezetten rossz fényben tünteti fel a híres műsorvezetőt, Gombos Edinát. Galambos Lajos szívügyének érzi, hogy lépéseket tegyen a történtek miatt. Olvass tovább itt...

Hujber Feri mindennek elhordja a nőket http://www.life.hu/sztarok/20171115-hujber-feri-utalja-az-osszes-not-es-ezt-nem-is-titkolja.htmlHujber Feri nemrég kirakott egy posztot, ami alapján ismét nem tudjuk eldönteni, hogy a színész jól van-e. TV + SztárokOrigoLuxus Vivi a rendőrségről posztolt fotót http://www.life.hu/sztarok/20171115-rendorsegre-kellett-mennie-luxus-vivinek.htmlPontosan nem tudni, hogy ki felelős az eseményekért, de mivel Vivi autójával történt az eset, ezért őt vonják első körben felelősségre. TV + Sztárok--Hiányolta Berki Krisztiánt Hódi Pamelával közös kutyájuk, Chloéka ishttp://www.life.hu/sztarok/20171116-hianyolta-berki-krisztiant-hodi-pamelaval-kozos-kutyajuk-chloeka-is.htmlVisszaköltözött Berkihez, de nem Hódi Pamela: ki az? Eláruljuk. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú Serena Rigaccival, az X-Faktor olasz versenyzőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-exkluziv-interju-serena-rigaccival-az-x-faktor-olasz-versenyzojevel.htmlNem kis feladatot vállalt azzal Serena, hogy Olaszországból a magyar X-Faktorba jelentkezett. De hogy az énekesnő szerint megnyerheti-e a magyar X-Faktort, milyennek látja a magyar embereket, valamint, hogy tud kommunikálni a versenyzőtársaival és érti-e a mentorokat, a Life.hu-nak elmondta.TV + SztárokOrigoMegszólalt az elhunyt aktmodell Amina Malakona párja, Baksa Norbert http://www.life.hu/sztarok/20171116-megszolalt-az-elhunyt-aktmodell-amina-malakona-parja-baksa-norbert.htmlAhogy írtunk is róla, hétfőn este elhunyt a 31 éves magyar aktmodell, Amina Malakona, aki a Playboy címlapján is szerepelt. A daganata pont akkor újult ki, amikor rátalált a szerelem. Most a párja is megszólalt. TV + SztárokOrigoUtolsó pillanatban mondta le az Esti Frizbiben való részvételt Kerényi Miklós Gáborhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-kerenyi-miklos-gabor-utolso-pillanatban-mondta-le-az-esti-frizbiben-hajdu-peternel-valo-reszvetelt.htmlKerényi Miklós Gábort hetekkel ezelőtt hívták Hajdú Péter Esti Frizbi című műsorába, de nem reagált semmit, majd egy nappal a felvétel előtt jelezte, hogy mégis szeretne részt venni. Aztán az utolsó pillanatban meggondolta magát, szerdán, a műsor felvételének napján mondta le a részvételt. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.