A karácsonyfa alá tette melleit Vasvári Vivien, a luxusfeleség

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Vasvári Vivien dekoltázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi videót posztolt Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője.

Viviékhez már meg is érkezett a karácsony, ünnepi fotózáson vett részt a szőkeség. A kismama nem volt szégyenlős, felsője alatt csak egy melltartót viselt, így jól látszottak dús keblei.

"Fotóztunk...Szuper csapatom volt‼️" - írt a videóhoz Vivien, aki elkápráztatta rajongóit, nem győzték őt dícsérni.

BEZÁR A BAZÁR! - Új műsort jelentett be a TV2http://www.life.hu/sztarok/20171117-bezar-a-bazar-uj-musort-jelentett-be-a-tv2.htmlVadonatúj formátummal jelentkezik hamarosan a TV2. A BEZÁR A BAZÁR! gameshow játékospárjai szellemi kihívásokat teljesítve értékes másodperceket gyűjtenek, hogy aztán az elnyert idő alatt minél több nagyértékű nyereménytárgyat kiszabadítsanak a ketrecből maguknak.TV + SztárokOrigoEndrei Judit megmutatta felnőtt lányait - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-endrei-judit-megmutatta-felnott-lanyait-video.htmlRitkán látott lányaival jelent meg Endrei Judit a FEM3 Caféban: a műsorvezető gyermekei eddig külföldön tanultak, de most egy időre mindketten hazaköltöztek. TV + Sztárok--Elhunyt Bud Spencer szeretett húgahttp://www.life.hu/sztarok/20171117-elhunyt-bud-spencer-szeretett-huga-vera.htmlElhunyt Bud Spencer húga, Vera - a hírt a gyászoló család közölte a Facebookon. TV + Sztárok--Így él most a Szomszédok Etusa: Csűrös Karola előre fél a karácsonytólhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-igy-el-most-a-szomszedok-etusa-csuros-karola-elore-fel-a-karacsonytol.htmlEseménydús év volt ez Csűrös Karola, a Szomszédok cím sorozat Etusának számára, sajnos nem jó értelemben: több baleset is érte, ráadásul a karácsonyt sem várja, hiszen egy tragikus eseményre emlékezteti. TV + Sztárok--Celeb vagyok, ments ki innen! - Köllő Babett nem bírja a furkálódásthttp://www.life.hu/sztarok/20171117-celeb-vagyok-ments-ki-innen-kollo-babett-nem-birja-a-furkalodast.htmlKöllő Babett, a Feleségek luxuskivitelben szereplője is szerepet kap a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorban. A Life.hu riporterének arról mesélt, hogy milyen félelmei vannak, mi az, ami leginkább fog neki hiányozni, és hogy konkurenciának tartja-e a szintén gazdag Cicciolinát.TV + Sztárok--Baukó Évát megsértette az RTL Klub, ezért kitálalthttp://www.life.hu/sztarok/20171117-celeb-vagyok-ments-ki-innen-bauko-evat-megsertette-az-rtl-klub-ezert-kitalalt.htmlMa tartotta az RTL Klub a Celeb vagyok, ment ki innen! új évadának sajtótájékoztatóját. Megismerhettük a szereplőket, és mutattak pár jól összevágott képkockát is az előző két évad jeleneteiből. Baukó Éva, aki állítása szerint a hátán vitte a show-t a korábbi szériában, egyetlen másodpercre sem szerepelt a felvételeken. Jól meg is sértődött, és kitálalt a közösségi oldalán. Azt állítja, hogy akik valóságshow-t néznek, azok megrendezett jeleneteket látnak.TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.