Celeb vagyok, ments ki innen! sértődés Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma tartotta az RTL Klub a Celeb vagyok, ment ki innen! új évadának sajtótájékoztatóját. Megismerhettük a szereplőket, és mutattak pár jól összevágott képkockát is az előző két évad jeleneteiből. Baukó Éva, aki állítása szerint a hátán vitte a show-t a korábbi szériában, egyetlen másodpercre sem szerepelt a felvételeken. Jól meg is sértődött, és kitálalt a közösségi oldalán. Azt állítja, hogy akik valóságshow-t néznek, azok megrendezett jeleneteket látnak.

"Sértve érzem magam, mert a Celeb vagyok, ments ki innen ! sajtótájékoztatóján mindent elkövettek azért, hogy rólam a best of-ban egy másodperc se jelenjen meg. Méltatták az akkori mellékszereplőket, de rólam , aki a hátamon elvittem a show-t, egy pillanatnyi vágóképet se tettek be! Tudom, hogy ezt tudatosan tették . Pont engem hagynak ki , aki ott bent a dzsungelben mindent megtett , amit a főszerkesztő -R.K.- nap mint nap kért tőlem , annak érdekében, hogy a műsor életszerűséggel szembe menve, a műsor egy megírt történet mentén haladhasson. Teljesen ellentétes volt az akkori énemmel az a sok negatív esemény , amit rólam a tv-Ben megismertek. De R.K. kérésére és utasítására mindig megtettem , amit a háttérben feladatként kiadott nekem. Vállaltam mindezt azért, mert ott a dzsungelben ígéretet kaptam , hogy ha vállalom a negatív főszereplőt és mindent elvégzek, akkor műsorvezetést kaphatok és a jövőben is fogok szerepelni a műsoraikban. Ehhez képest jönnek mennek az új műsorok, és ígéreteket is folyamatosan kaptam , de most már leesett, hogy ez csak hitegetés, sőt annyi lojalitást nem kapok , hogy a sajtótájokztatón levetített best of videoban egy vágóképet betettek volna rólam. Már nem is érdekel csak ki akartam írni magamból a dühömet -plusz biztos sokakat érdekel, hogy ha valóságshow -t nézel nem a valóságot látod, csupán a főszerkesztőt! Most már tudjátok a valóságot, üdvözlettel Baukó Éva ex-valóságshow-hős" - írta Éva a Facebookon.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.