Elege lett a nőkből: papnak állt a focista

Forrás: 123rf.com -
focista pap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem mindennapi pályafutást tudhat magáénak Philip Mulryne: sokáig a Manchester United focistája volt, de mára pap lett belőle.

A 39 éves északír focista Philip Mulryne 3 évig erősítette a Manchester United csapatát, olyan világsztárok voltak a csapattársai, mint például David Becham, Paul Scholes vagy éppen Roy Keane. Jól keresett, ez mégsem volt neki elég, másra vágyott.

„Nem szerettem azt, ami a focista élettel járt: a pénzt, az éjszakai klubokat és a nők figyelmét. Bár egy darabig jó volt, a húszas éveim végére mégis azt éreztem, nem vagyok elégedett az életemmel. Szerettem focizni és edzeni. Ez az életstílus tetszett, de ennyi" – mesélte az egykori focista a The Times-nak, majd hozzátette: „Unatkoztam, ezért vettem magamnak 3-4 autót, és mindig többet akartam. Ugyanez volt a helyzet a ruhákkal és a lakásokkal is."

Úgy érezte, nem ez az, ami boldoggá teszi. 2009-ben végleg abbahagyta a játékot, rájött arra, mi is a valódi hivatása, visszanyerte hitét és pap lett belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.