napozás fotó meztelen Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Heidi Klum 44 éves létére is valóságos istennő, erről pedig tanúbizonyságot is tett legutóbbi fotója, melyen teljesen meztelenül látható.

Heidi Klum hihetetlenül szexi képet tett közzé Instagram-oldalán a követői nagy örömére: teljesen meztelenül napozott. A szupermodell 44 éves létére még mindig elképesztően dögös, és ezt nagyon szívesen bizonyítja újra és újra a közösségi oldalain. A követői természetesen élvezettel figyelik az összes fotóját, kiváltképp azokat, amiken lenge öltözékben, vagy éppen egy szál semmiben szerepel, ahogy a legutóbbin.

Heidi Klum 44 évesen is bátran pucérkodik Forrás: AFP/Matt Winkelmeyer

A modell megmutatta, hogy fürdőzött teljesen pucéran a nap sugaraiban, amitől a férfi rajongók teljesen eszüket vesztették. Sokan szerettek volna Heidi mellett lenni azokban a percekben, amikor Kaliforniában a tenger partján fetrengett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.