Koós János reagált a vádakra: hülyeség, amit állít kolléganője

2017.11.17. 11:08

Mátrai Zsuzsa énekesnő állítja, előre lehetett tudni, ki nyeri az évtizedekkel ezelőtti táncdalfesztiválokat. Koós János máris reagált: szerinte nem így történt.

Mátrai Zsuzsa a 60-as, 70-es évek kedvelt énekesnője állítja, nem volt tétje a táncdalfesztiváloknak, ugyanis előre lehetett tudni az eredményt.

„Már előre tudták, hogy ki fog nyerni, és aszerint adták oda a dalokat az indulóknak. Nekünk csak a maradék számok jutottak. Mutattak három dalt, és abból kellett választani. Egyik rosszabb volt, mint a másik. Nekem mindössze egyetlen slágerem volt a fesztiválok korszakából, amelyet a mai napig hallgatnak: Hol van az az idő" – mesélte a Borsnak, majd hozzátette, ettől eltekintve elképesztő népszerűségre tett szert a műsornak köszönhetően és a mai napig felismerik az utcán.

A lap megkereste a táncdalfesztivál kétszeres győztesét, Koós Jánost is, aki szerint nem igaz, amit az énekesnő állít.

Koós János szerint nem volt előre megbeszélve, ki nyeri a táncdalfesztiválokatForrás: MTI/Zih Zsolt

„Ez hülyeség! Úgy gondolom, hogy akik nyertek, azok az elkövetkező időkben is bizonyították, hogy méltán lettek a fesztivál díjazottjai. Miért nyerte meg a fesztivált az Isten véled édes Piroskám, a Nem leszek sohasem a játékszered, vagy a Kislány a zongoránál? Lehet, ha ezeket a dalokat más énekli, nem lett volna ilyen sikerük" – mondta az énekes.

Koós Jánostáncdalfesztivál