Koós János reagált a vádakra: hülyeség, amit állít kolléganője

Forrás: MTI/Zih Zsolt -
Koós János táncdalfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mátrai Zsuzsa énekesnő állítja, előre lehetett tudni, ki nyeri az évtizedekkel ezelőtti táncdalfesztiválokat. Koós János máris reagált: szerinte nem így történt.

Mátrai Zsuzsa a 60-as, 70-es évek kedvelt énekesnője állítja, nem volt tétje a táncdalfesztiváloknak, ugyanis előre lehetett tudni az eredményt.

„Már előre tudták, hogy ki fog nyerni, és aszerint adták oda a dalokat az indulóknak. Nekünk csak a maradék számok jutottak. Mutattak három dalt, és abból kellett választani. Egyik rosszabb volt, mint a másik. Nekem mindössze egyetlen slágerem volt a fesztiválok korszakából, amelyet a mai napig hallgatnak: Hol van az az idő" – mesélte a Borsnak, majd hozzátette, ettől eltekintve elképesztő népszerűségre tett szert a műsornak köszönhetően és a mai napig felismerik az utcán.

A lap megkereste a táncdalfesztivál kétszeres győztesét, Koós Jánost is, aki szerint nem igaz, amit az énekesnő állít.

Koós János szerint nem volt előre megbeszélve, ki nyeri a táncdalfesztiválokat Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Ez hülyeség! Úgy gondolom, hogy akik nyertek, azok az elkövetkező időkben is bizonyították, hogy méltán lettek a fesztivál díjazottjai. Miért nyerte meg a fesztivált az Isten véled édes Piroskám, a Nem leszek sohasem a játékszered, vagy a Kislány a zongoránál? Lehet, ha ezeket a dalokat más énekli, nem lett volna ilyen sikerük" – mondta az énekes.

Rácz Gergő decemberben elveszi a barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20171117-racz-gergo-eskuvoje-decemberben-lesz.htmlRácz Gegrő alig több mint egy hónapja jelentette be, hogy eljegyezte barátnőjét, és úgy tűnik, hogy ez nem lesz egy hosszú jegyesség: hamarosan oltár elé is állnak. TV + SztárokOrigoHujber Feri füvezés miatt kapott bírságát kifizettékhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-hujber-feri-fuvezes-miatt-kapott-penzbunteteset-kifizettek.htmlHujber Ferire pénzbírságot szabtak ki marihuána fogyasztása és birtoklása miatt, de a színész határozottan kijelentette, hogy nem fog fizetni. Ezzel a börtönbüntetést is kockáztatta, de szerencséjére erre nem fog sor kerülni: van valaki, aki szívén viseli a színész sorsát. TV + SztárokOrigoHúszan vádolják a londoni Old Vic színházban szexuális zaklatással Kevin Spaceythttp://www.life.hu/sztarok/20171116-huszan-vadoljak-a-londoni-old-vic-szinhazban-szexualis-zaklatassal-kevin-spaceyt.htmlAz Old Vic színházból húsz személy vádolta meg szexuális zaklatással Kevin Spaceyt - közölte csütörtökön a tekintélyes londoni teátrum vezetése, amely egyúttal bocsánatot kért, hogy az intézményben ilyesmi megeshetett.TV + Sztárok--Varnus Xavér üzent a férfinak, aki szexuális zaklatással vádolta meghttp://www.life.hu/sztarok/20171117-varnus-xaver-uzent-annak-aki-szexualis-zaklatassal-vadolta-meg.htmlMúlt héten a Hitrádióba telefonált be egy 40 év feletti férfi, aki az orgonaművész nevét nem kimondva, de jól körülírva szexuális zaklatással vádolta meg Varnus Xavért.TV + SztárokKiderült, miért nem akar Onyutha Judit kedvese házasodni http://www.life.hu/sztarok/20171116-ezert-nem-veszi-felesegul-onyutha-juditot-a-kedvese.htmlA férfi határozottan nem szeretne esküvőt, és azt is megindokolta, hogy miért nem. TV + Sztárok--Köllő Babett elárulta, jótékonykodni is szokotthttp://www.life.hu/sztarok/20171116-kollo-babett-a-potyautasban-elarulta-jotekonykodni-is-szokott.htmlA Feleségek luxuskivitelben színésznője a Potyautasban vallott önmagáról. Köllő Babett meglepő dolgokat is elárult a felvételen. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.