Tóth Vera megható sorokkal emlékezett Somló Tamásra születésnapján

Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd -
Somló Tamás Tóth Vera születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Somló Tamás már több mint egy éve nincs az élők sorában, de szerettei és rajongói szívében örökké élni fog. A zenész születésnapján is megemlékeznek róla, Tóth Vera megható sorokkal tisztelgett előtte. 

Somló Tamás tavaly nyáron távozott az élők sorából, de hiányát ma is érzik a szerettei és a rajongói. Csodálatos dalainak hála a zenész örökké élni fog, emléke megőrzésében pedig segítenek a családja és a barátai is. Ők egy percre sem feledkeznek meg Somló Tamásról, akiről a születése napján is megemlékeznek, Tóth Vera megható sorokkal tisztelgett a zenész emléke előtt.

Somló Tamásról emlékezett meg Tóth Vera Forrás: MTI/Koszticsák Szilárd

"

Úgy hiányzol, hogy néha belegebedünk, de megígértük neked, hogy nem bőgünk,

Rácz Gergő decemberben elveszi a barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20171117-racz-gergo-eskuvoje-decemberben-lesz.htmlRácz Gegrő alig több mint egy hónapja jelentette be, hogy eljegyezte barátnőjét, és úgy tűnik, hogy ez nem lesz egy hosszú jegyesség: hamarosan oltár elé is állnak. TV + SztárokOrigoKiderült, miért nem akar Onyutha Judit kedvese házasodni http://www.life.hu/sztarok/20171116-ezert-nem-veszi-felesegul-onyutha-juditot-a-kedvese.htmlA férfi határozottan nem szeretne esküvőt, és azt is megindokolta, hogy miért nem. TV + Sztárok--Köllő Babett elárulta, jótékonykodni is szokotthttp://www.life.hu/sztarok/20171116-kollo-babett-a-potyautasban-elarulta-jotekonykodni-is-szokott.htmlA Feleségek luxuskivitelben színésznője a Potyautasban vallott önmagáról. Köllő Babett meglepő dolgokat is elárult a felvételen. TV + Sztárok--Tóth Vera kijelentette: nem fogja kímélni a húgáthttp://www.life.hu/sztarok/20171116-erre-szamithat-a-kozos-musor-alatt-a-noveretol-toth-gabi.htmlTóth Vera lesz a Sztárban sztár+1 kicsi egyik zsűrije, a versenyzők között pedig láthatjuk majd a húgát, Tóth Gabit is. Vajon mi lesz így a testvérek viszonyával? TV + Sztárok--Kamerák előtt mutatta meg babáját ÉNB Barbi - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171116-kamerak-elott-mutatta-meg-babajat-enb-barbi-video.htmlAz RTL Klub Éjjel-Nappal Budapest című sorozatának szereplője, Csákány Mónika végre megmutatta pici babáját. Állítása szerint a kislány tiszta apja. TV + Sztárok--Kifakadt Schumacher barátja: miért nem mondanak igazat?http://www.life.hu/sztarok/20171116-kifakadt-schumacher-baratja-miert-nem-mondanak-igazat.htmlKifakadt Michael Schumacher egykori menedzsere és barátja, Willi Weber, egyszerűen elege van abból, hogy a család ennyire titkolózik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.