Zalatnay a lányáról: nem értettem, miért nem akar a fiúkról beszélgetni

2017.11.17. 17:55

Zalatnay Sarolta nevelt lánya, Niki egy háromgyermekes nővel él együtt Londonban. Az énekesnő most arról beszélt, hogyan sikerült elfogadnia gyermeke kapcsolatát.

Zalatnay Sarolta a TV2 Mokka című műsorának vendége volt, ahol arról beszélt, annak idején hogyan is sikerült elfogadnia azt a tényt, hogy lánya a nőkhöz vonzódik.

„Úgy éreztem, Niki valahogy nem akart beszélni a fiúkról. Én pedig forszíroztam, hogy miért nem őszinte velem ezzel kapcsolatban. Aztán egyszer egy vacsora kapcsán leültetett és elmondta, hogy ezért, és hogy tartott tőle, hogyan reagálok. Bár tudja, hogy toleráns vagyok, de nem tudta, hova tegyen... Igaza volt, nehéz volt. Voltak napok, hetek, hónapok, amikor nem tudtam vele mit kezdeni" – árulta el az énekesnő.

Hamarosan azonban sikerült megbékélnie és mint mondja, nem akarja elveszíteni a germekét, ha a lánya így boldog, ő elfogadja ezt a tényt. Niki jelenleg egy háromgyermekes nővel él együtt Londonban, de az énekesnő még nem találkozott a családdal, de már nagyon várja, hogy együtt legyenek.

Zalatnay Saroltavallomás