Étellel zaklatják Molnár Anikót: a rendőrséghez fordult

Forrás: FEM3 -
Molnár Anikó étel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó nevében rendel valaki az egykori Nagy Ő címére rendszeresen ételt. A ValóVilág volt játékosa megelégelte a tréfát, és a rendőrséghez fordult. 

"Valószínűleg rendőrségi ügy lesz belőle, már feljelentettem a harmadik rendelés után, ugyanis az ilyen elmebeteg bármire képes. Ez már zaklatás" - nyilatkozta a Borsnak Anikó.

"A szalonomba és lakcímemre is szokott rendelgetni pizzát, csirkemellfilét és hasonlókat. Mindig kapok az e-mailemre egy értesítést, amikor rendelésfelvétel van, és most már azonnal szólok, hogy nem én kértem az ételt, és töröljék. Amúgy sem rendelek soha az internetről pizzát, inkább megveszem boltban a dolgaimat" - tette hozzá. "Ha szerelmes belém, akkor legalább fizesse ki előre bankkártyával, és akkor azt mondom, hogy de rendes, meglepett egy pizzával. Ebben mi a poén? Nem velem szúr ki, hanem az étterem alkalmazottaival" - mondta Anikó.

Forrás: FEM3

Luxuskörülmények között akar szülni Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20171118-luxuskorulmenyek-kozott-akar-szulni-luxusfelesegek-vivien.htmlUtolsó részéhez érkezett a Feleségek luxuskivitelben. Hétfőn azt is megtudhatjuk, miként szeretne szülni Vivien.TV + Sztárok--Liptai Claudia változásról, megbocsátásról, családról és munkáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20171118-liptai-claudia-valtozasrol-megbocsatasrol-csaladrol-es-munkarol-beszelt-az.htmlNovember 21-étől vadonatúj, szórakoztató, élő műsorral jelentkezik Liptai Claudia. Az Appra magyar! című úgynevezett gondolatshow kapcsán adott most interjút a szép műsorvezető. TV + SztárokOrigoBeszólt kritizálóiknak Gáspár Beahttp://www.life.hu/sztarok/20171116-beszolt-kritizaloiknak-gaspar-bea-az-instagramon.htmlBesokallt az őket kritizálóktól Gáspár Bea, és az Instagramon üzent nekik. TV + SztárokOrigoÍgy él most Pécsi Ildikó fia, Pártos Csilla volt férjehttp://www.life.hu/sztarok/20171118-igy-el-most-pecsi-ildiko-fia-partos-csilla-volt-ferje.htmlAz egyik hetilapnak beszélt arról Pártos Csilla, hogy nyomasztó bizonytalanságban él, amióta tart a pereskedés Pécsi ildikóval. Nem tudja, hogy ki kell-e költöznie abból az ingatanból, amiben húsz éve él, és terápiára is jár, valamit barátai is támogatják. TV + SztárokOrigoLuxus Dalma férje kiakadt, nem tetszik neki a felesége viselkedésehttp://www.life.hu/sztarok/20171118-luxus-dalma-ferje-kiakadt-nem-tetszik-neki-a-felesege-viselkedese-felesegek-luxuskivitelben.htmlBotox? Fogfehérítés? Férje szerint Dalma átesett a ló másik oldalára, ezt pedig a többi luxusfeleségnek köszönheti. TV + SztárokOrigoAz öngyilkosságot fontolgatta Nagy Feróhttp://www.life.hu/sztarok/20171118-az-ongyilkossagot-fontolgatta-nagy-fero-korabban.htmlAz Újszínház színdarabot készít Nagy Feró életéről. A zenész ennek kapcsán elevenítette fel azokat az éveket, amikor mellőzött volt. Elárulta: az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.