Gyanúsan sok követője lett Mága Zoltánnak a Facebookon

Forrás: Facebook/Mága Zoltán hegedűművész -
követő Facebook Mága Zoltán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mága Zoltánnak naponta tízezrekkel lesz nagyobb a köveitőinek száma a Facebookon. A lájkolók nagy része pedig nem kis hazánk polgára, hanem három ázsiai országból érkeznek: Bangladeshben, Indiában és Pakisztánban is rengetegen imádják Mága munkásságát.

Néhány nap alatt 560 ezren lájkolták Mága Zoltán oldalát a Facebookon, a hegedűművész pedig megszerezte ezzel a második helyet a legnépszerűbb magyar Facebook-oldalak között. Csak Schobert Norbi előzi meg, Kasza Tibit pedig éppen most szorította le a dobogó harmadik fokára. A Fészbuker.hu cikke szerint az NLCafé.hu azt írja, hogy Mága követőinek mindössze az ötöde magyar, a többiek szinte mind Dél-Ázsiából imádják a magyar zenészt.

Mága Zoltán rajongóinak száma ugrásszerűen nőtt a Facebookon Forrás: Facebook/Mága Zoltán hegedűművész

Az említett országokban nagyok sok a kamu Facebook-profil, amiket rajongó-vásárlásra használnak: ez gyors, ám nem a legszebb módja a rajongótábor növelésének. A Kreativ.hu is azon a véleményen van, hogy kamu lájkokkal növekedett meg ennyire a hegedűművész rajongói oldala.

21 évesen elhunyt a tehetséges rapper, Lil Peephttp://www.life.hu/sztarok/20171117-21-evesen-elhunyt-a-tehetseges-rapper-lil-peep.htmlLil Peep, a 21 éves rapper, Bella Thorne amerikai modell, színésznő, énekesnő exe valószínűleg túladagolta magát. TV + Sztárok--Nagy Feró biztos benne, hogy a könnyűzeneiparban is lesznek zaklatásos ügyekhttp://www.life.hu/sztarok/20171118-nagy-fero-biztos-benne-hogy-a-konnyuzeneiparban-is-lesznek-zaklatasos-ugyek.htmlNagy Feró úgy véli, a könnyűzene berkeiből is előkerülhetnek zaklatásos ügyek. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoVisszautasította az RTL Klubot Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20171117-visszautasitotta-az-rtl-klubot-demcsak-zsuzsa.htmlPár napja röppent fel a hír, hogy Demcsák Zsuzsa is szerepel majd az RTL Klub reality-jáben, a Celeb vagyok, ment ki innen!-ben. A játékosokat ma egy sajtótájékoztatón mutatta be a csatorna, de Demcsák nem volt köztük. TV + SztárokOrigoA karácsonyfa alá tette melleit Vasvári Vivien, a luxusfeleséghttp://www.life.hu/sztarok/20171117-a-karacsonyfa-ala-tette-melleit-vasvari-vivien-a-luxusfeleseg.htmlSzexi videót posztolt Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője.TV + Sztárok--BEZÁR A BAZÁR! - Új műsort jelentett be a TV2http://www.life.hu/sztarok/20171117-bezar-a-bazar-uj-musort-jelentett-be-a-tv2.htmlVadonatúj formátummal jelentkezik hamarosan a TV2. A BEZÁR A BAZÁR! gameshow játékospárjai szellemi kihívásokat teljesítve értékes másodperceket gyűjtenek, hogy aztán az elnyert idő alatt minél több nagyértékű nyereménytárgyat kiszabadítsanak a ketrecből maguknak.TV + SztárokOrigoEndrei Judit megmutatta felnőtt lányait - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-endrei-judit-megmutatta-felnott-lanyait-video.htmlRitkán látott lányaival jelent meg Endrei Judit a FEM3 Caféban: a műsorvezető gyermekei eddig külföldön tanultak, de most egy időre mindketten hazaköltöztek. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.