Összeházasodott milliárdos szerelmével Serena Williams

esküvő Alexis Ohanian Serena Williams
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy évvel az eljegyzésük után összeházasodott Serena Williams és a Reddit társalapítója Alexis Ohanian. A tematikus lagzit New Orleansban tartották, a az ifjú pár és híres vendégeik a Szépség és a szörnyeteg című mese jegyében mulattak.

Eljegyzésük után egy évvel és kislányuk születés után két hónappal összehézasodott Serena Williams és Alexis Ohanian. A világ legsikeresebb női teniszezője és a Reddit milliárdos alapítója kétségkívül az új amerikai álompárok közé tartozik. Az esküvő témája a Szépség és a szörnyeteg volt, az előkészületek négy napig tartottak, és a New Orleans-i Contemporary Arts Centerben tartották. A vendégek között volt Kim Kardashian, Eva Longoria, Beyoncé és Jay-Z, de ott volt Anna Wintour is, a Vogue főszerkesztője, aki a fotózás jogát meg is szerezte magazinjának.

Serena Williams feleség lett Forrás: AFP/2017 Getty Images/Nicholas Hunt

A menyasszony két ruhát viselt az este folyamán, amiből az egyiket Donatella Versace tervezte, a teniszező pedig edzőcipőt viselt hozzá - írta meg a DailyMail.

Gyanúsan sok követője lett Mága Zoltánnak a Facebookonhttp://www.life.hu/sztarok/20171118-gyanusan-sok-kovetoje-lett-maga-zoltannak-a-facebookon.htmlMága Zoltánnak naponta tízezrekkel lesz nagyobb a köveitőinek száma a Facebookon. A lájkolók nagy része pedig nem kis hazánk polgára, hanem három ázsiai országból érkeznek: Bangladeshben, Indiában és Pakisztánban is rengetegen imádják Mága munkásságát. TV + SztárokOrigoNagy Feró biztos benne, hogy a könnyűzeneiparban is lesznek zaklatásos ügyekhttp://www.life.hu/sztarok/20171118-nagy-fero-biztos-benne-hogy-a-konnyuzeneiparban-is-lesznek-zaklatasos-ugyek.htmlNagy Feró úgy véli, a könnyűzene berkeiből is előkerülhetnek zaklatásos ügyek. TV + SztárokFotó: Mudra László - Origo21 évesen elhunyt a tehetséges rapper, Lil Peephttp://www.life.hu/sztarok/20171117-21-evesen-elhunyt-a-tehetseges-rapper-lil-peep.htmlLil Peep, a 21 éves rapper, Bella Thorne amerikai modell, színésznő, énekesnő exe valószínűleg túladagolta magát. TV + Sztárok--A karácsonyfa alá tette melleit Vasvári Vivien, a luxusfeleséghttp://www.life.hu/sztarok/20171117-a-karacsonyfa-ala-tette-melleit-vasvari-vivien-a-luxusfeleseg.htmlSzexi videót posztolt Vasvári Vivien, a Feleségek luxuskivitelben szereplője.TV + Sztárok--BEZÁR A BAZÁR! - Új műsort jelentett be a TV2http://www.life.hu/sztarok/20171117-bezar-a-bazar-uj-musort-jelentett-be-a-tv2.htmlVadonatúj formátummal jelentkezik hamarosan a TV2. A BEZÁR A BAZÁR! gameshow játékospárjai szellemi kihívásokat teljesítve értékes másodperceket gyűjtenek, hogy aztán az elnyert idő alatt minél több nagyértékű nyereménytárgyat kiszabadítsanak a ketrecből maguknak.TV + SztárokOrigoEndrei Judit megmutatta felnőtt lányait - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171117-endrei-judit-megmutatta-felnott-lanyait-video.htmlRitkán látott lányaival jelent meg Endrei Judit a FEM3 Caféban: a műsorvezető gyermekei eddig külföldön tanultak, de most egy időre mindketten hazaköltöztek. TV + Sztárok



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.