Ázsia Expressz Muri Enikő paintball Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Muri Enikő és Fésűs Nelly is megharcolt szombaton azért, hogy tovább folytathassák az Ázsia Expresszt. Enci nem is tett lakatot a szájára.

Három kőkemény feladatban kellett bizonyítaniuk az Ázsia Expressz hajszába induló párjainak szombaton. Az egyik ilyen a paintball volt, amitől Muri Enikő félt a legjobban.

Az énekesnő meg is jegyezte még a játék elején, hogy vele aztán nem fognak szórakozni a bokrokban megbújó vietnamiak.

A fájdalmas lövést végül nem is ő kapta, hanem Németh Lajos, akit szájon találtak paintballozás közben.

Ám hiába adta a vérét a csatamezőn a nyugdíjas időjós, sajnos társával együtt elbúcsúzott a műsortól.

Feleségek luxuskivitelben: ilyen egy átlagos hétvége Vivi családjábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171029-ilyen-egy-atlagos-hetvege-luxusfeleseg-vivi-csaladjaban.htmlElképesztően cuki videót posztolt a Feleségek luxuskivitelben műsor egyik szereplője, a mindig, mindenre őszintén válaszoló, Vivi. TV + Sztárok--Szexuális zaklatás miatt kirúgták Chris Savinóthttp://www.life.hu/sztarok/20171021-chris-savinot-is-kirugtak-a-zaklatasok-miatt.htmlA Nickelodeon kirúgta Chris Savinót a Lármás család egyik alkotóját, miután többen is megvádolták szexuális zaklatással. A neten számos olyan videó található, amelyekben Savino beszél a sikeres meséről, ezeket mind elárasztották a negatív értékelések. TV + Sztárok--Ezért sírt Kiss Ramóna az első élő adás utánhttp://www.life.hu/sztarok/20171021-ezert-sirt-kiss-ramona-az-x-faktor-utan.htmlKiss Ramóna rengeteget gyakorolt az X-Faktor előtt, amit egy villantással kezdett. Ramóna most elárulta, hogy miért sírta el magát az adás végén. TV + SztárokOrigoSportolásra neveli gyermekeit Vilmos herceghttp://www.life.hu/sztarok/20171021-ezt-kell-megtennie-gyorgy-hercegnek-es-testvereinek.htmlVilmos herceg és Katalin hercegné is nagy szerelmese a sportoknak. Most kiderült, hogy kiktől kérnek tanácsot, ha gyermekeikről és a testmozgásról van szó. TV + Sztárok--Tom Hanks ezt mondta a perverz Harvey Weinstein ügyérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-tom-hanks-is-megszolalt-a-perverz-harvey-winstein-ugyrol.htmlAz amerikai színész is megszólalt a szexuális zaklatásairól elhíresült Harvey Weinstein ügyében. A színész aThe New York Timesnak adott interjút! TV + Sztárok--Titkos szexszerződést kínált a műsorvezetőnek Harvey Weinsteinhttp://www.life.hu/sztarok/20171013-titkos-szexszerzodest-kinalt-az-europai-hiressegnek-harvey-weinstein.htmlMyleene Klass angol énekesnő és műsorvezető. Évekkel ezelőtt a Cannes-i Filmfesztiválon dolgozott, amikor Harvey Weinstein ebédelni hívta. Ám ebéd közben a producer nem a levesről kezdett csevegni... TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.