Ő a 70 éves Arnold Schwarzenegger új szerelme:fotó

Forrás: 2017 Getty Images/Matthias Nareyek -
Heather Milligan Arnold Schwarzenegger Maria Shriver
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 70 éves Arnold Schwarzenegger, a 43 éves Heather Milligannel randizik. A gond csak az, hogy miközben a kapcsolatuk egyre komolyabb, a színész nem hajlandó elválni a nejétől.

A párt szombaton kapták lencsevégre, ahogyan a Cafe Roma nevű helyre siettek ebédelni Kaliforniában. A volt kormányzó és új szerelme csak a napokban tért vissza egy hosszabb európai vakációról. Állítólag még 2015 nyarán ismerkedtek meg, és a kapcsolatuk egyre komolyabb. Ám a gyógytornászként dolgozó asszony egy ideig nem számíthat gyűrűre Arnoldtól.

A férfi ugyanis nem hajlandó aláírni a válási papírokat. Bár egykori felesége, Maria Shriver - akit a házvezetőnővel csalt meg a színész - 2011 óta könyörög neki azért, hogy hivatalosan is mondják ki a válásukat, Schwarzenegger nem áll kötélnek.

Arnold Schwarzenegger és Heather Milligan a Bambi díjátadón Forrás: 2017 Getty Images/Matthias Nareyek

A párnak 400 millió dolláros közös vagyona van, ám Maria ügyvédje szerint nem a vagyonmegosztás az oka annak, hogy a folyamatosan félrelépő színész nem hajlandó lezárni ezt a kapcsolatot. Vajon meddig marad így Arnold oldalán Heather Milligan?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.