Parkettázósegéd lehet Kanadában Hujber Feri

Forrás: TV2 -
Hujber Ferenc Új élet celeb Kanada
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hujber Feri elhagyta az országot és meg sem állt Kanadáig. Eddig nem tudtuk, mit csinál kint a színész, azonban most egy kint élő magyar mesélt róla...

A Valami Amerika 3 forgtása után indult útnak Hujber, aki Vancouverben vert sátrat. Hogy mennyi időre lesz a kanadai nagyváros az új otthona, azt még nem tudni, annyi azonban bizonyos, hogy hamar feltalálta magát. A kint élő magyar közösségeket folyamatosan látogatja, valamint egy-egy előadói est is tervben van már. Ám ahhoz, hogy ebben a drága városban tudjon élni, dolgoznia is kell, mert fogy a pénze. Állítólag felajánlottak neki egy parkettasegédmunkás állást, amit az informátor szerint el is fog fogadni.

Hujberből sebégmunkás lesz? Forrás: TV2

"Feri tényleg jól beilleszkedett, már állásajánlatot is kapott, egy parkettázó vállalkozó hívja dolgozni. Nem kizárt, hogy él a lehetőséggel." - mondta a 40 éve Vancouverben élő férfi, aki arról is mesélt, hogy gyakran mutatkozik egy hölgy társaságában is, akivel igen jól megértik egymást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.