Meghan Markle-nek szerencséje volt: lottónyereménynek köszönheti karrierjét

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Chris Jackson -
lottó Meghan Markle titok testvérek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle Harry herceg barátnőjeként vált ismertté, de híres színésznő is egyébként, ám karrierjét nemcsak a tehetségének köszönheti: bátyja elárulta, mi hozta meg az egész család szerencséjét!

Meghan Markle nevét akkor ismerte meg a világ, amikor kiderült, hogy Harry herceggel egy párt alkotnak. A színésznő kétségtelenül ennek a kapcsolatnak köszönheti a széleskörű ismertséget, de azért már saját jogon is szerzett nevet magának, mint színésznő. A féltestvére szerint azonban ezt sem pusztán tehetségének köszönheti, karrierjét egy hatalmas szerencse segítette.

Meghan Markle szerencsének köszönheti karrierjét Forrás: AFP/2017 Getty Images/Chris Jackson

Méghozzá az, hogy Meghan Markle édesapja megnyerte a lottó főnyereményét. 750 ezer dollár, vagyis a mai árfolyamon 193 millió forint ütötte a család markát, ebből a pénzből jutott Meghan Markle kiváló taníttatására. A legjobb iskolákba járt, így lehetett belőle színésznő, és így ismerkedhetett meg Harry herceggel is.

Ő mindig a család hercegnője volt, de most valódi hercegnő lesz, ennél nem is lehetnék büszkébb"

mondta a bátyja

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.