Ördög Nóra most nagyon kiakadt: "Egyszerűen nem tudom felfogni"

Nánázsia Nánási Pál Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánázsia néven készített vlogot Nánási Pál és Ördög Nóra, a felvételeket az Ázsia Expressz forgatása közben rögzítették. A legutóbbi részben a műsorvezető igencsak kiakadt a nem megfelelő higiéniai körülmények láttán.

Ördög Nóráék kora reggel épp Laoszba indultak, de előtte Vietnamban még megálltak pisilni. Persze benzinkutat nem találtak, ezért egy gyár udvarába kéredzkedtek be, hogy elvégezzék dolgukat. Ami azonban ott várta őket, arra nem voltak felkészülve...

„Kiráz a hideg, itt bármilyen állat jöhet, ez egy gyárnak az udvara. Nem értem, hogy az emberek Vietnamban hova a fenébe pisilnek. Rendes helyeken haladunk, az oké, hogy elmaradott vidékek... Megállunk egy bazárnál, ahol árulnak dolgokat, az emberek ott laknak, dolgoznak, ki van pakolva egy csomó cucc, kávét lehet kapni, satöbbi. És nincs WC..." - fakadt ki a műsorvezető. „Aztán találtunk egy gyárat, majd hátrajöttünk és nem hisszük el, amit látunk. Le sem sz*rják, hova pisilnek. Nem érdekli őket. Egyszerűen nem tudom felfogni. Inkább meg sem mutatom, le sem lehet húzni, odapisiltünk mindannyian, beledobáltuk a zsebkendőinket, és akkor az úgy ott van... Nem az a bajom, hogy a természetben kell pisilnem, de itt emberek dolgoznak. Ki vagyok borulva."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.