Így torolta meg a beszólásokat ittasan a ma már 8 éve józan Karafiáth Orsolya

terápia alkoholizmus alkohol Karafiáth Orsolya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Karafiáth Orsi a Story Tv Arckép című műsorában vallott alkoholizmusáról. Elmondta, terapeutája szerint a nagyivó-lét és az alkoholizmus határán volt, amikor segítséget kért. A beszélgetésből kiderül, egy barátnője unszolására vállalta a kezelést, ugyanis széthullóban volt már az élete, a párja is elhagyta. 

Az írónő elmondta, hogy a legszívesebben otthon ivott, úgy érezte, hogy saját magának ő a legjobb társaság, ráadásul nem is akarta, hogy méltatlan állapotban lássák. Ettől föggetlenül előfordult, hogy szórakozóhelyen nézett a pohár fenekére, amely olykor balhéba, sőt, rendőrségi ügybe torkollott. "Durva ügyek voltak, nyilvánvaló, elég vehemens természetű ember vagyok" - fogalmazott. Volt, hogy valakit leöntött vörösborral, de székeket is dobált, ha "beszóltak" neki. "Volt, ahol probléma lett, vidékre kellett járkálni bírósági tárgyalásokra" - mesélte, bár hozzátette, jogos volt, ugyanis leribancozták. "Kellemetlen volt" - vélekedik.

Orsi ma már 8 éve nem iszik alkoholt, nemrég jelent meg új regénye, és egyre többször szólal meg közéleti ügyekben is.

Kedden este tér vissza a képernyőre Liptai Claudiahttp://www.life.hu/sztarok/20171121-kedden-este-ter-vissza-a-kepernyore-liptai-claudia-appra-magyar.htmlKedden indul Liptai Claudia vadonatúj show-műsora, az Appra magyar!. A műsorvezető elárulta, hogy ez lesz az első olyan alkalom, amikor egyedül lesz házigazdája élő műsornak. TV + SztárokOrigoNagy a szerelem: összebújós fotó Király Viktorról és barátnőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-nagy-a-szerelem-osszebujos-foto-kiraly-viktorrol-es-baratnojerol.htmlKirály Viktor egy szerelmes, összebújós fotót tett közzé Facebook oldalán, barátnőjével, Anitával Tel-Avivból. TV + Sztárok--Kovács Patrícia a Korhatáros szerelem castingján fiatalabb férfiakkal csókolózott: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-kovacs-patricia-a-tv2-uj-sorozatanak-castingjan-fiatalabb-ferfiakkal-csokolozott.htmlKovács Patríciával hamarosan sokkal többet találkozhatunk a tévé képernyőjén, hiszen ő a TV2 új sorozatának, a Korhatáros szerelemnek a női főszereplője. A Life.hu riportere kifaggatta őt a sorozat titkairól, de persze a magánélete is terítékre került! TV + SztárokOrigo Doszpot Evelin nehéz élethelyzete miatt hagyta egyedül kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20171121-megrazo-vallomas-doszpot-evelin-ezert-hagyta-egyedul-kislanyat.htmlÉlete egyik legnehezebb időszakáról vallott Doszpot Evelin: első házassága után egy ideig a szüleinél kellett hagynia kislányát, a körülmények ugyanis nem voltak adottak ahhoz, hogy kettesben éljenek. TV + SztárokOrigoBalázs Klári miatt nem vesz részt a Táncdalfesztivál nevű buliban Korda Györgyhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-balazs-klari-miatt-nem-vesz-reszt-a-tancdalfesztival-buliban-korda-gyorgy.html2018 január 13-án lesz, és máris az év koncertshow-jaként hirdetik az 50 éves a Táncdalfesztivál elnevezésű bulit, ahol olyan nagy nevek vesznek részt, és adják elő a régi fesztiválok slágereit, mint Zalatnay Sarolta, Koós János, Soltész Rezső stb... A névsorból azonban hiányzik Korda György neve, aki azt is elárulta, hogy mi az oka ennek. TV + SztárokOrigoZséda legvadabb álma: Snoop Dogg üldözte őt szerelmévelhttp://www.life.hu/sztarok/20171120-zseda-alma-snoop-dogg-uldozte-ot-szerelmevel.htmlZséda szépségét minden férfi rajongója láthatja, hiszen őket nemcsak a tehetségével varázsolta el az énekesnő. A hazai urakon kívül ráadásul egy külföldi rapper fejét is elcsavarta Zséda: Snoop Dogg üldözte a szerelmével. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.