Álinterjút közöltek Liptai Claudiával, visszaéltek a nevével és képmásával

Forrás: tv2 -
fogyás Liptai Claudia per hazugság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Visszaéltek Liptai Claudia nevével, fotóival, sőt még egy álinterjút is közöltek vele egy figyasztócseppel kapcsolatban. A műsorvezető a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével együttműködésben teszi meg a szükséges jogi lépéseket

Néhány napja kering a neten egy olyan (ál)interjú amelyben az olvasható, hogy Claudiát a Dietetikusok Országos Szövetsége beperelte, miután a színésznő elárulta, hogyan sikerült lefogynia, ezzel pedig „meredeken, sokad részére esett a dietetikusok és fitneszklubok szolgáltatásait igénybe venni kívánók száma" - írja a Blikk.

A cikk szerint Liptai egy csodacseppel adta le pluszkilóit, nevezetesen egy hónap alatt 12-t, ám ez a hihetetlen fogyás sokak szemét szúrta, fenyegették, hívogatták a színésznőt, még testőrt is kellett fogadnia, hogy megvédje magát.

Forrás: tv2

"A tartalom félrevezető, valótlan, és minden alapot nélkülöző. Ügyfelünk, Liptai Claudia a terméket soha nem próbálta, a hirdetéshez soha nem adta a nevét, képmása használatához nem járult hozzá, az oldallal és az álhirdetővel semmilyen kapcsolatban nem áll! A Magyar Dietetikusok Országos Szövetségével együttműködésben minden jogi lépést megteszünk ennek az arcátlanságnak a rendezésére" – nyilatkozta a lap megkeresésére Liptai menedzsmentje.

"Polgári peres eljárás indulhat majd, ugyanis személyiségi jog megsértéséről és képmással való visszaélésről van szó. A legfontosabb, hogy megtalálják a honlap üzemeltetőjét, rajta keresztül pedig a cikk szerzőjét. Ha sikerül bizonyítani, hogy a cikk valótlanságokat állít, akkor nem vagyoni kártérítést, sérelemdíjat ítélhet meg a bíróság, amely egyértelműen több millió forint is lehet ebben az ügyben – magyarázta a jogi szakértő" - nyilatkozta a lap kérdésére dr. Kamarás Péter ügyvéd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.