terhesség Szabó Zsófi várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miután a műsorvezetők az RTL Reggelijében megkóstolták Szabó Zsófi lazacos salátáját, teszt elé állították. 

A várandós Zsófi bekötött szemmel kóstolt végig egy csomó bébiételt, és ki kellett találnia, mi is van a papikban. Nem mindegyik aratott nála sikert, sőt, többnél szinte rosszul is lett, még a könnye is kicsordult.

Kerón röhögtek az ATV #Bochkor című műsorábanhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-keron-rohogtek-az-atv-bochkor-cimu-musoraban.htmlA #Bochkor vasárnap esti adásában a műsorvezető és vendégei többek között a budapesti taxisokat vették górcső alá. TV + Sztárok--Anyaszült meztelenül reklámozza új könyvét Robbie Williamshttp://www.life.hu/sztarok/20171121-anyaszult-meztelenul-reklamozza-uj-oneletrajzi-konyvet-robbie-williams.htmlÉrdekes módon reklámozza most megjelent önéletrajzi könyvét Robbie Williams: friss fotóján a 43 éves énekes anyaszült meztelenre vetkőzve tartja kezében alkotását. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoSzabó Zsófi megható fotóval búcsúzott el párja családjátólhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-szabo-zsofi-meghato-fotoval-bucsuzott-el-nyiregyhazatol.htmlElköltöztek Szabó Zsófiék Nyíregyházáról, a műsorvezető új otthonuk, Törökbálint felé tartva, az autóból tett közzé megható bejegyzést a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoÍgy torolta meg a beszólásokat ittasan a ma már 8 éve józan Karafiáth Orsolyahttp://www.life.hu/sztarok/20171121-8-eve-jozan-karafiath-orsolya-irono-kadarkai-endre-arckep-musoraban-vallott.htmlKarafiáth Orsi a Story Tv Arckép című műsorában vallott alkoholizmusáról. Elmondta, terapeutája szerint a nagyivó-lét és az alkoholizmus határán volt, amikor segítséget kért. A beszélgetésből kiderül, egy barátnője unszolására vállalta a kezelést, ugyanis széthullóban volt már az élete, a párja is elhagyta. TV + SztárokOrigoNagy a szerelem: összebújós fotó Király Viktorról és barátnőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-nagy-a-szerelem-osszebujos-foto-kiraly-viktorrol-es-baratnojerol.htmlKirály Viktor egy szerelmes, összebújós fotót tett közzé Facebook oldalán, barátnőjével, Anitával Tel-Avivból. TV + Sztárok-- Doszpot Evelin nehéz élethelyzete miatt hagyta egyedül kislányáthttp://www.life.hu/sztarok/20171121-megrazo-vallomas-doszpot-evelin-ezert-hagyta-egyedul-kislanyat.htmlÉlete egyik legnehezebb időszakáról vallott Doszpot Evelin: első házassága után egy ideig a szüleinél kellett hagynia kislányát, a körülmények ugyanis nem voltak adottak ahhoz, hogy kettesben éljenek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.