Fiókban őrzi eljegyzési gyűrűjét Cinthya Dictator - Ezért nem hordja

Forrás: Instagram/cinthyadictator -
Cinthya Dictator Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Annak ellenére, hogy egyszer már eljegyezték egymást, egyelőre várnak az újabb lánykéréssel Cinthya Dictatorék. Ha egyszer újra sor kerül rá, párjának, Varga Viktornak új gyűrűt kell vennie, a régi ugyanis csak a rosszra emlékezteti őket.

A korábbi se veled, se nélküled kapcsolat után végre harmóniában és boldogságban él együtt Cinthya Dictator és Varga Viktor. Az extravagáns művész a Borsnak elmesélte, képesek voltak maguk mögött hagyni a múltat és minden jól alakul közöttük. Mint mondja, régi eljegyzési gyűrűjét a fiók mélyére rejtette, amit nem szívesen húzna az ujjára, hiszen az egykor elromlott kapcsolatukat jelképezi.

Cinthya Dictator és Varga Viktor még várnak a második eljegyzéssel Forrás: Instagram/cinthyadictator

"Nem tudom, Viktor tervez-e valaha újabb lánykérést, de azt hiszem, ő is úgy gondolja, hogy az a gyűrű maximum csak emlék lehet" – árulta el a lapnak Cinthya Dictator, majd hozzátette, ő még hisz a házasság intézményében és szűk körű esküvőt szeretne, babára pedig egyelőre nem vágyik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.