Vujity Tvrtko és Ambrus Attila az ATV élő adásában vitatkoztak

Forrás: Tv2 -
ATV Viszkis Ambrus Attila csata Vujity Tvrtko veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Film készült a Viszkis rabló történetéből, ezért hívták meg az ATV reggeli adásába Ambrus Attilát és az őt játszó színészt Szalay Bencét, aki viszont nem nagyon jutott szóhoz. Ambrus Attila és Vujity Tvrtko uralták a műsort, főként azzal, hogy egymással csatáztak.

A Viszkis rabló történetéből film készült, ennek apropóján látta vendégül az ATV Ambrus Attilát, és az őt alakító színészt, Szalay Bencét. A beszélgetés során természetesen nemcsak az elkészült moziról ejtettek szót, hanem arról is, hogyan lehet egy bűnözőből sztár, és hogyan lehet az, hogy annak idején rengetegen álltak az országban Ambrus Attila pártján, sokan drukkoltak az akkor még csak viszkis rablóként emlegetett ismeretlennek. Vujity Tvrtko szerint ez egyáltalán nem normális, ezzel Ambrus Attila is egyetértett.

„Azt gondolom, hogy nem normális dolog, hogy ha egy társadalom egy bankrablónak szurkol. Azt gondolom, hogy ez nincs helyén" – mondta a Viszkis, aki szerint ő megbűnhődött a tettéért.

Vujity Tvrtko és Ambrus Attila az ATV élő adásában vitatkoztak Forrás: Tv2

Én azért nagyon keményen megkaptam a büntetésem,


Kérdezem én, hogy mi ezzel a probléma? Hogy mondjuk nem önről készült film, és ezért esetleg ön rosszul látja ezt az egészet"

„Hogy irigykednék?"


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.