Ábel Anita megmutatta, hogyan nézett ki első tévés szereplésekor: fotó

Ábel Anita tévé családi kör műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ábel Anita nem most kezdte a tévézést, de hogy milyen régóta is van a médiában, azt talán kevesen tudják. A műsorvezető a televíziózás világnapja alakalmából megmutatta, hogyan nézett ki első szereplésekor 38 évvel ezelőtt.

Ő is csak most döbbent rá igazán, hogy mennyire meghatározó volt életében a televíziózás. Ábel Anita ugyanis nagyon korán elkezdte ezt az ipart, mindössze 4 éves volt, amikor először szerepelt a képernyőn, méghozzá a Családi kör című műsorba, melyet 1974-től 1994-ig vetítettek. Ő 1979-ben csatlakozott a csapathoz.

Ábel Anita mindössze 4 éves volt, amikor először szerepelt a tévében Fotó: Polyák Attila - Origo

Sokan nem is tudhatják, hogy Anitának milyen régre visszanyúlik a tévés múltja, de a televíziózás világnapja alkalmából a műsorvezető megmutatta rajongóinak, milyen volt az első szereplése. A Facebook-oldalán tette közzé a fotót első szerepléséről.

Ördög Nóra és Nánási Pál megmutatták laoszi otthonukathttp://www.life.hu/sztarok/20171122-ordog-nora-es-nanasi-pal-megmutattak-laoszi-otthonukat-a-nanazsia-vlogjukban.htmlAz Ázsia Expressz műsorvezetője, Ördög Nóra és családja Laoszban Luang Prabangban jártak. Hosszú utazás után foglalták el "új otthonukat", amit vlogjukban meg is mutattak. TV + Sztárok--Ambrus Attila: "Tvrtko egy hiteltelen senki'http://www.life.hu/sztarok/20171122-ambrus-attila-szerint-tvrtko-egy-hiteltelen-senki.htmlAhogy megírtuk, az ATV élő adásában esett egymásnak Vujity Tvrtko és Ambrus Attila. A műsorvezető ugyanis hangot adott ellenérzésének, miszerint Ambrus Attila bűnözőként vált sztárrá, és most is csak ezért foglalkoztatják például az Ázsia Expresszben, ezért készült róla könyv és ezért filmesítették meg az életét. Ambrus a szócsatában nem maradt adósa Tvrtkónak. TV + Sztárok--A luxusfeleségek terhes sztárja, Vasvári Vivien kivillantotta dekoltázsát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-a-luxusfelesegek-terhes-sztarja-vasvari-vivien-kivillantotta-dekoltazsat.htmlA Feleségek luxuskivitelbenből megismert Vasvári Vivien a második gyermekével várandós, de terhessége nem tartja vissza attól, hogy bevállalós képeket készítsen: bőven mutatott melleiből a feleség. TV + Sztárok--Karafiáth Orsolya bevallotta, hogy üldözött szerelmével nős férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20171121-karafiath-orsolya-uldozott-szerelmevel-nos-ferfiakat.htmlKarafiáth Orsolya a lehető legőszintébben beszélt saját szabálytalan személyiségéről, a Story Tv Arckép című adásában. Az alkoholproblémáin túl a szerelmi élete is terítékre került, ami szintén nem mindennapi. Még nős férfiakat is üldözött, ugyan, csak szerelmes verseivel... TV + SztárokOrigoAlaposan megváltozott Oláh Ibolya, szinte rá sem ismernihttp://www.life.hu/sztarok/20171121-alaposan-megvaltozott-olah-ibolya-szinte-ra-sem-ismerni.htmlSzinte rá sem ismerni Oláh Ibolyára: a Megasztár egykori versenyzőjét, a kissé fiús énekesnőt ezúttal elegáns ruhában, magassarkú cipőben fotózták egy gálán. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoCsere az X-Faktor élén: Ricco és Claudia megelőzte a Facebookon Serena Rigaccithttp://www.life.hu/sztarok/20171121-ricco-es-claudia-megelozte-a-facebookon-serena-rigaccit.htmlAz X-Faktor versenyzői közül hetek óta Serena Rigacci vezet, már ami a Facebook-rajongókat illeti. Elsőségét azonban nem tudta végig megőrizni, az idei évadban először ugyanis megelőzte őt Ricco és Claudia párosa. Vajon ők maradnak az első helyen? TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.