Ambrus Attila: "Tvrtko egy hiteltelen senki'

Forrás: Tv2 -
film Viszkis Ambrus Attila Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, az ATV élő adásában esett egymásnak Vujity Tvrtko és Ambrus Attila. A műsorvezető ugyanis hangot adott ellenérzésének, miszerint Ambrus Attila bűnözőként vált sztárrá, és most is csak ezért foglalkoztatják például az Ázsia Expresszben, ezért készült róla könyv és ezért filmesítették meg az életét. Ambrus a szócsatában nem maradt adósa Tvrtkónak.

A Viszkis már a műsorban sem is hagyta válasz nélkül a támadást, később pedig a Bors munkatársának telefonon beszélt arról, mióta áll gyakorlatilag háborúban a tévéssel.

"Évekkel ezelőtt a börtönben láttam a tévéműsorait, amikben ő próbált velem szemben erkölcsi magaslatokból beszélni. Néhányszor csúnyán belém állt, úgy minősített, hogy én nem tudtam neki válaszolni" - mesélte Ambrus. "Nem vagyok büszke arra, amit korábban csináltam, leültem érte a büntetésemet, viszont az nem működik, hogy ez az ember leszedi rólam a keresztvizet. Már évek óta azon agyaltam, hogyan tudok revansot venni rajta, eredetileg le akartam szedni a sapkáját, de egy ügyvéd felvilágosított, hogy ez is büntetőjogi kategóriába esik" - tette hozzá Attila, majd hozzátette, hogy korábban egy TV2-s interjút is csak úgy vállalt el, ha nem Tvtrkóval kell beszélgetnie.

"Már hánytam attól, hogy ő évek óta belém törli a lábát, miközben álságos dumákkal próbálja eladnia az embereknek a sz*ros történeteit. Próbáltam a helyzetet kulturáltan megoldani, de már a felvezetőjében azt mondta, hogy én másoknak, többek között neki is elloptam a pénztárcáját. Azt nem értem, hogy aki a saját nevét nem meri felvállalni, az miért támad úgy embereket, hogy azok nem tudják megvédeni magukat. A szememben ő egy hiteltelen senki, nem adok egy évet, és innen is kirúgják, ahogy Amerikából is hazatántorgott" – mondta a Viszkis a lapnak, amely kereste Vujity Tvrtkót is, aki aki még nem válaszolt.

Vujity Tvrtko és Ambrus Attila az ATV élő adásában vitatkoztak Forrás: Tv2

Csere az X-Faktor élén: Ricco és Claudia megelőzte a Facebookon Serena Rigaccithttp://www.life.hu/sztarok/20171121-ricco-es-claudia-megelozte-a-facebookon-serena-rigaccit.htmlAz X-Faktor versenyzői közül hetek óta Serena Rigacci vezet, már ami a Facebook-rajongókat illeti. Elsőségét azonban nem tudta végig megőrizni, az idei évadban először ugyanis megelőzte őt Ricco és Claudia párosa. Vajon ők maradnak az első helyen? TV + SztárokOrigoKarafiáth Orsolya bevallotta, hogy üldözött szerelmével nős férfiakathttp://www.life.hu/sztarok/20171121-karafiath-orsolya-uldozott-szerelmevel-nos-ferfiakat.htmlKarafiáth Orsolya a lehető legőszintébben beszélt saját szabálytalan személyiségéről, a Story Tv Arckép című adásában. Az alkoholproblémáin túl a szerelmi élete is terítékre került, ami szintén nem mindennapi. Még nős férfiakat is üldözött, ugyan, csak szerelmes verseivel... TV + SztárokOrigoA luxusfeleségek terhes sztárja, Vasvári Vivien kivillantotta dekoltázsát: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-a-luxusfelesegek-terhes-sztarja-vasvari-vivien-kivillantotta-dekoltazsat.htmlA Feleségek luxuskivitelbenből megismert Vasvári Vivien a második gyermekével várandós, de terhessége nem tartja vissza attól, hogy bevállalós képeket készítsen: bőven mutatott melleiből a feleség. TV + Sztárok--Vujity Tvrtko és Ambrus Attila az ATV élő adásában vitatkoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-vujity-tvrtko-es-ambrus-attila-elo-adasaban-vitatkoztak.htmlFilm készült a Viszkis rabló történetéből, ezért hívták meg az ATV reggeli adásába Ambrus Attilát és az őt játszó színészt Szalay Bencét, aki viszont nem nagyon jutott szóhoz. Ambrus Attila és Vujity Tvrtko uralták a műsort, főként azzal, hogy egymással csatáztak. TV + Sztárok--Élő adásban lett rosszul Szabó Zsófihttp://www.life.hu/sztarok/20171121-elo-adasban-lett-rosszul-a-varandos-szabo-zsofi.htmlMiután a műsorvezetők az RTL Reggelijében megkóstolták Szabó Zsófi lazacos salátáját, teszt elé állították. TV + SztárokOrigoNagy a szerelem: összebújós fotó Király Viktorról és barátnőjérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20171121-nagy-a-szerelem-osszebujos-foto-kiraly-viktorrol-es-baratnojerol.htmlKirály Viktor egy szerelmes, összebújós fotót tett közzé Facebook oldalán, barátnőjével, Anitával Tel-Avivból. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.