Bántalmazta diákjait a hetesi tornatanár: felfüggesztett börtönbüntetést kapott

Forrás: ANP/AFP/Roos Koole -
verés diák tanár bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett az ítélet a Somogy megyei tornatanár ügyében, aki diákok bántalmazása miatt állt bíróság elé: több gyereket megvert, egyiküknek pedig párnát szorított a fejére.

Az 53 éves hetesi tanár ellen bejelentést tettek, méghozzá névtelenül. Feltehetően egyik kollégája jelentette fel, amelynek nyomán vizsgálat indult a tanár ellen. A vádirat szerint a férfi – aki napközisként és helyettesítő tornatanárként dolgozott - többször is bántalmazta 2014 és 2017 között a rábízott diákokat. A Kaposvári járásbíróságon hosszan sorolták, miket követett el diákjai ellen.

Több diákot megvert a tanár - Képünk illusztráció Forrás: ANP/AFP/Roos Koole

Naplóval és munkafüzettel csapkodta a rendetlenkedő gyerekeket, az egyik diákot tarkón ütötte, akinek a feje az asztalon koppant. Egy másik gyerek a az ablaknak rúgta a gumilabdát, őt a bordásfalhoz szorította, mást pedig

rúddal ütött hátba, mert nem tudta elvégezni a tornagyakorlatot.

A férfi az Erzsébet-táborban is dolgozott, ott az egyik fiút meggyanúsította azzal, hogy megrongálta a faházat, ezért párnát szorított a fejére. A tanár sosem ismerte be tettét, de az ítéletet elfogadta. Egy év öt hónap börtönbüntetést kapott, amit egy év hat hónapra felfüggesztettek, másfél évre pedig eltiltották a tanítástól. A Ripost úgy tudja, hogy ennek ellenére sok diák szerette a tanárt, mert ő legalább foglalkozott velük. Mások szerint is a tanításnak szentelte életét, de azt is tartják, hogy egy tanár nem bánthatja a diákokat.

Bizarr történet: egy gazda állítja, földönkívüli támadt ráhttp://www.life.hu/news/20171122-bizarr-tortenet-egy-gazda-allitja-foldonkivuli-tamadt-ra.htmlÚgy tűnik, a mexikói ufókutató nem adja fel: Jaime Maussan mindenáron be akarja bizonyítani, földönkívüliek márpedig léteznek. Korábbi állításait azonban eddig rendre cáfolták. NewsOrigoMeghalt Gyurik Krisztina, a soroksári futónő ügyének koronatanúja http://www.life.hu/news/20171122-meghalt-a-soroksari-futono-gyilkossaganak-koronatanuja.htmlÉvek óta keresik Gyurik Krisztina gyilkosát, aki futás közben veszítette életét Soroksáron. Ám most a koronatanú is meghalt. NewsThinkstockMentővel vitték kórházba a bedrogozott árufeltöltőt, aki Kasszás Erzsinek képzelte magáthttp://www.life.hu/news/20171122-mentot-hivtak-a-bedrogozott-arufeltoltohoz-aki-kasszas-erzsinek-kepzelte-magat.htmlMentőt kellett hívni egy fiatal árufeltöltőhöz, annyira bedrogozta magát ugyanis, hogy Kasszás Erzsiként táncolt és énekelt a boltban a döbbent vásárlók előtt. NewsOrigoPszichiátriára került az a 11 éves diák, akit pedofil tanára Londonba akart szöktetnihttp://www.life.hu/news/20171122-pszichiatriara-kerult-a-11-eves-diakakit-pedofil-tanara-londonba-akart-szoktetni.htmlA pedofil békési tanár hamis iratokkal akarta Londonba szöktetni 11 éves diákját, de a reptéren elkapták őket. A kisfiút azóta egy pszichiátriai osztályon kezelik, a 32 éves tanár pedig előzetes letartóztatásban van. NewsThinkstockKödös, szeles, esős idő várhatóhttp://www.life.hu/news/20171122-idojaras-kodos-szeles-esos-ido-varhato.htmlSzerdán többfelé párás, ködös reggelre ébredhetünk. News--Üzenetet küldtünk egy másik civilizációnakhttp://www.life.hu/news/20171121-uzenetet-kuldtunk-egy-masik-egitest-tarsadalmanak.htmlBátor vállalkozásra szánták el magukat a tudósok: üzenetet küldtek egy másik társadalomnak, amely 12 fényévnyire van tőlünk. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.