Diana hercegné életének szerelme megnősül: Hasnat Khanra rátalált a boldogság

Forrás: Northfoto -
Hasnat Khan nősülés Diana hercegné szerelem
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana szerelmi élete nem volt felhőtlen, az egyetlen férfi, aki iránt mély érzelmeket táplált az nem Károly herceg volt, hanem a szívsebész, Hasnat Khan. Hiába, a szerelmük nem teljesedhetett ki, Diana pedig a szakítás után nem sokkal távozott az élők sorából. Hasnat Khan sokáig gyászolta őt, de most rátalált a boldogság.

Diana élete nem volt egyszerű, a benne szereplő férfiak nem mindig hoztak örömöt a királynő szívébe. Károly herceggel a házassága maga volt a katasztrófa. Míg a herceg más nő, azaz Kamilla iránt táplált gyengéd érzelmeket, addig a hercegné küzdött az ebből fakadó és az őt körülvevő felhajtás miatt kialakult depressziójával és étkezési zavarával.

Diana hercegnő élete szerelme megnősül Forrás: Northfoto

Válásuk után viszont Diana is kapott esélyt arra, hogy megtalálja élete szerelmét, ami sikerült is, csakhogy a körülmények közbeszóltak. Hasnat Khan szívsebészbe szeretett bele a hercegné, az orvos pedig viszonozta az érzelmeit, kapcsolatuk mégsem állta ki az idő próbáját: a hercegné körüli felhajtást nem lehetett elviselni. A szakítás után talált rá Diana Dodira, aki iránt viszont nem voltak olyan mélyek az érzelmei. Sajnos ezután nem sokkal Diana életét vesztette egy tragikus autóbalesetben, melynek idén nyáron volt a 20. évforduja. Hassad Khan sokáig gyászolta a hercegnőt, majd megházasodott, de az a kapcsolata nem működött. Röviddel a 2006-os szertartás után elváltak, most azonban úgy tűnik, végre rátalált a boldogság a szívsebészre: eljegyezte szerelmét, egy Somi Sohail nevű nőt - írja a Daily Mail.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.