Koncz Zsuzsa: szükség esetén tudni kell nemet is mondani

Forrás: MTI/Honéczy Barnabás -
Koncz Zsuzsa karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén 71 esztendős lett Koncz Zsuzsa, aki 1962-ben a Ki mit tud? című műsorral vált ismertté. Az énekesnő ezúttal a pályafutásáról és személyiségéről árult el néhány részletet.

A magánéletét mindig féltve őrző Koncz Zsuzsa a Nők lapjának mesélt arról, hogy mindig is szeretett a háttérben maradni, ugyanis sokkal érzékenyebbnek és sérülékenyebbnek tartja magát másoknál. Ez azonban, mint mondja, nem azt jelenti, hogy kerülné a konfliktusokat és nem állna ki az igazáért.

„Aztán szükség esetén tudni kell nemet is mondani. Ismerem annyira magam, hogy tudjam, szakmailag mit engedhetek meg magamnak: kikkel szeret dolgozni, miket nem szeretnék énekelni, kikkel nem szeretnék dolgozni, és ez eddig jó iránytűnek bizonyult. Ígérhettek fűt-fát, nem csábultam el" – árulta el a Kossuth-díjas énekesnő a lapnak.

Koncz Zsuzsa mindig kiállt az igazáért Forrás: MTI/Honéczy Barnabás

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.