Lakatos Márk konyhai balesete: kis híján levágta az ujját

Lakatos Márk Konyhafőnök VIP
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korábbi konyhai baleseteikről meséltek a Konyhafőnök VIP sztárjai. Lakatos Márk bevallotta, egyszer főzés közben véletlenül majdnem levágta az egyik ujját.

A műsor sztárjait a Story Extrában kérdezték konyhai baleseteikről. Szabados Ági elmesélte, hogy a forgatások során hólyagosra égette a kezét, miután megmarkolta a forró serpenyőt, Dobó Ágit az olaj fröcsköli össze rendszeresen, Lakatos Márknak pedig a késsel gyűlt meg a baja.

„Komolyabb baleset a konyhában az volt, amikor majdnem levágtam a hüvelykujjamat. De hála Istennek, kemény fából faragtak, úgyhogy csak megcsúszott a kés rajta" – mesélte Lakatos Márk.

Menyasszonyi ruhában fotózták Dukai Regináthttp://www.life.hu/sztarok/20171122-menyasszonyi-ruhaban-fotoztak-a-modell-dukai-reginat.htmlCsodás fotókat osztott meg Facebookján Dukai Regina: a gyönyörű modellt menyasszonyi ruhákban fotózták. TV + Sztárok--Hódi Pamela törölközőben szelfizett: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171122-hodi-pamela-torolkozoben-szelfizett.htmlHódi Pamela egyre többször mutatja meg dögös oldalát, ezúttal egy törölközős képpek kényeztette rajongóit. TV + SztárokOrigoSoltész Rezső a Táncdalfesztiválnak köszönheti karrierjéthttp://www.life.hu/sztarok/20171122-soltesz-rezso-karrierjet-a-tancdalfesztivalnak-koszonheti.htmlHamarosan újra megelevenedik a Táncdalfesztivál, csak ezúttal koncert formájában. A régi zenei versenynek sokak köszönhetik a karrierjüket, Soltész Rezső például úgy gondolja, hogy kizárólag e miatt nem felejtették el őt. TV + Sztárok--Soha nem volt még ilyen boldog: 5 ruhaméretet hízott a modell - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171122-soha-nem-volt-meg-ilyen-boldog-5-ruhameretet-hizott-a-modell-foto.htmlÁllítja, soha nem volt még ilyen boldog La'Tecia Thomas blogger, aki összesen 5 ruhaméretet hízott. TV + SztárokOrigoDiana hercegné életének szerelme megnősül: Hasnat Khanra rátalált a boldogsághttp://www.life.hu/sztarok/20171122-diana-hercegne-eletenek-szerelme-hasnat-khanr-megnosul.htmlDiana szerelmi élete nem volt felhőtlen, az egyetlen férfi, aki iránt mély érzelmeket táplált az nem Károly herceg volt, hanem a szívsebész, Hasnat Khan. Hiába, a szerelmük nem teljesedhetett ki, Diana pedig a szakítás után nem sokkal távozott az élők sorából. Hasnat Khan sokáig gyászolta őt, de most rátalált a boldogság. TV + Sztárok--Vujity Tvrtko reagált Ambrus Attila nyilatkozatárahttp://www.life.hu/sztarok/20171122-vujity-tvrtko-reagalt-ambrus-attila-viszkis-nyilatkozatara.htmlAhogy megírtuk, az ATV élő adásában esett egymásnak Vujity Tvrtko és Ambrus Attila. A műsorvezető ugyanis hangot adott ellenérzésének, miszerint Ambrus Attila bűnözőként vált sztárrá. A vitára reagálva először a Viszkis szólalt meg, most pedig Tvrtko is elmondta a véleményét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.