Ledobta ruháit Penélope Cruz: újra címlapon szerepel

címlap Penélope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
43 évesen újra címlapon szerepel Penélope Cruz, a gyönyörű színésznő csaknem teljesen meztelenül látható a férfiak legnagyobb örömére.

Penélope Cruz, aki nyáron egy szerep kedvéért szőkére festette a haját, most újra visszatért barna tincseihez, ráadásul a ruháját is ledobta. Ezúttal az Esquire magazin novemberi számának címlapján szerepel, testét csupán egy magához húzott, kék sötétítőfüggöny takarja. A fotó láttán elmondható, a kétgyermekes anyuka bombaformában van, 40 fölött is igazán szexi.

Penélope Cruz az Esquire novemberi címlapján. Forrás: Esquire
Doszpot Evelin férje fiairól: parádésan jó a kapcsolatunkhttp://www.life.hu/sztarok/20171122-doszpot-evelin-ferje-fiairol-paradesan-jo-a-kapcsolatunk.htmlA Doszpot család egy tipikus mozaikcsalád: Péternek előző kapcsolatából két fia van, Evelinnek egy lánya született volt férjétől, és immár két közös kislányt is nevelnek. TV + SztárokOrigoGömöri András Máté egyedül mászott hegyet: életveszélyes volthttp://www.life.hu/sztarok/20171122-gomori-andras-mate-egyedul-maszott-hegyet.htmlGömöri András Máté egyedül vágott neki a 2500 méteres csúcsnak, ám utólag már ő is látja, hogy talán kissé felelőtlenség volt jégszerszám és társ nélkül nekiindulnia az első komolyabb mászásának. TV + SztárokRTLKLUBSchobert Norbi beszólt Somának az Appra magyar! műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171122-schobert-norbi-beszolt-somanak-az-appra-magyar-musorban-tv2.htmlKedden este láthatták először a nézők a TV2 új műsorát, az Appra magyar!-t. Az adásban a hírességeknek azt kell megtippelniük, hogy a nézők közül a legtöbben mire szavaznak egy-egy adott kérdésben. Közben persze az ő véleményük is kiderül, és lehetőség van - szórakoztató műsor lévén - kicsit oltogatniuk is egymást. TV + Sztárok--Koncz Zsuzsa: szükség esetén tudni kell nemet is mondanihttp://www.life.hu/sztarok/20171122-koncz-zsuzsa-szukseg-eseten-tudni-kell-nemet-is-mondani.htmlIdén 71 esztendős lett Koncz Zsuzsa, aki 1962-ben a Ki mit tud? című műsorral vált ismertté. Az énekesnő ezúttal a pályafutásáról és személyiségéről árult el néhány részletet. TV + Sztárok--Liptai Claudia a Szomszédokban: rá sem ismerszhttp://www.life.hu/sztarok/20171122-liptai-claudia-a-szomszedokban-ra-sem-ismersz.htmlElindult a TV2-n Liptai Claudia új műsora, az Appra magyar!, amelyből nem hiányozhattak a humoros jelenetek, vicces megjegyzések. Az egyik legemlékezetesebb pillanata az első adásnak az volt, amikor a műsorvezető megmutatta, hogyan is alakított annak idején a Szomszédok című sorozatban. TV + SztárokOrigoBántalmazta diákjait a hetesi tornatanár: felfüggesztett börtönbüntetést kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20171122-bantalmazta-diakjait-a-hetesi-tornatanar.htmlMegszületett az ítélet a Somogy megyei tornatanár ügyében, aki diákok bántalmazása miatt állt bíróság elé: több gyereket megvert, egyiküknek pedig párnát szorított a fejére. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.