Rúzsa Magdi esküvő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi egy igen eseménydús éven van túl, megkérték a kezét, majd nemrég a boldogító igent is kimondta kedvesével. A haját is rövidre vágatta, mint mondja, ez most egy változásokkal teli időszak az életében.

„A nyár elején éreztem, hogy váltásra van szükségem. Például, ami a hajamat illeti... De ezek a dolgok csak úgy jönnek maguktól, én nem készültem imidzsváltásra, egyszerűen így hozta az élet. Örökmozgó vagyok, mint egy vihar, mindig történik valami." – mesélte az énekesnő a TV2 Mokka című műsorában, majd bevallotta, hogy valójában nagyon érzelmes ember. „Azt szoktam mondani, hogy egy nap az érzelmi skála összes fokán túlvagyok. Nagyon meg tudom élni a dolgokat, ha sírok, én sírok a leghangosabban, ha nevetek, akkor nagyon-nagyon nevetek."

Beszámolt arról is, mennyire különleges volt számára az esküvő. A családi hangulatú összejövetel egyik legemlékezetesebb pillanata az volt, amikor hajnalban a zenekar elkezdte játszani az „Azért vannak a jó barátok" című dalt, amin annyira meghatódott, hogy el is sírta magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.