Vujity Tvrtko reagált Ambrus Attila nyilatkozatára

Forrás: TV2 -
ATV Ambrus Attila Vujity Tvrtko
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, az ATV élő adásában esett egymásnak Vujity Tvrtko és Ambrus Attila. A műsorvezető ugyanis hangot adott ellenérzésének, miszerint Ambrus Attila bűnözőként vált sztárrá. A vitára reagálva először a Viszkis szólalt meg, most pedig Tvrtko is elmondta a véleményét. 

"Tegnap interjút készítettem, készítettünk a most moziba kerülő Viszkis című film főszereplőjével és címszereplőjével. A beszélgetés során olyan kérdések iránt is érdeklődtem, amelyek azt feszegették, hogy mi kell ahhoz, hogy egy sokszoros, fegyveres bankrablóból igazi sztár, celebműsorok, utazósműsorok, könyvek és most már film főszereplője is legyen, hogy autogramot osztogasson, közös képeken pózoljon rajongóival. Ez csak részben vonatkozik az alanyra, másik része a társadalomra vonatkozik.

Egyik kérdésem után Ambrus Attila nemzetiségi nevem gúnyolásával és sok minden mással reagált, ma pedig azt nyilatkozta, hogy hosszú ideje készült egy velem szembeni revansra. Nos, én semmilyen módon nem szeretnék belemenni semmiféle személyeskedésbe, pláne sárdobálásba. Kérdések voltak, amikre válaszokat vártam, s kaptam olyanokat, amilyeneket kaptam. Hiszem, hogy felvetéseim nem csak engem érdekeltek. A filmpromóción kívül kérdeztem volna arról is, hogy fegyveres rablásainak egykori elszenvedői szerinte beülnek-e majd a moziba, meg arról is, hogy hogyan találta fel magát tanácsadói szerepben, ám a fentiek elvitték a stúdióidőt.

Ez az egész mostani "ügy" sok pénzzel és a 2011-es javaslatommal, annak szándékával áll szoros összefüggésben, amikor is -egy erőszakos bűnöző interjú-honoráriumra irányuló igénye után- a törvényalkotók foglalkoztak a felvetésemmel. Akkor azt indítványoztam feléjük, hogy egy bűnöző ne kaphasson pénzt a bűncselekményével kapcsolatos interjúiért, könyvéért, szerepléséért (tehát más tevékenységével kapcsolatban igen, de azért ne!) Tettem ezt annak idején azért, mert volt olyan hozzátartozó, aki szinte beleőrült a tudatba, hogy miközben valakik kárvallottjai, áldozatai, elszenvedői egy bűncselekménynek, addig maga a bűnelkövető még profitál is az általa elkövetett bűncselekményből.

Javaslatom hangsúlyozottan nem Ambrus Attila okán született, ugyanakkor - ahogy erről korábban maga is nyilatkozott - ő is érintettje lett. Akkori javaslatom vele együtt többeket, emellett pedig rengeteg pénzt érintett. Ambrus Attila személyével szemben mostani nyilatkozatai ellenére sem vezérel semmiféle indulat. Magánemberként örülök, hogy szakmát tanult, mely szakmában sokat dolgozik és melyben sikeres. Ennyi közlendőm volt, az ügyet lezártnak tekintem, Ambrus Attilát pedig - ha eljön - a jövőben is várom a stúdióban kérdéseimmel" - tett közzé Tvrtko.

Forrás: TV2

Schobert Norbi beszólt Somának az Appra magyar! műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20171122-schobert-norbi-beszolt-somanak-az-appra-magyar-musorban-tv2.htmlKedden este láthatták először a nézők a TV2 új műsorát, az Appra magyar!-t. Az adásban a hírességeknek azt kell megtippelniük, hogy a nézők közül a legtöbben mire szavaznak egy-egy adott kérdésben. Közben persze az ő véleményük is kiderül, és lehetőség van - szórakoztató műsor lévén - kicsit oltogatniuk is egymást. TV + Sztárok--Elhunyt az ikonikus zenész, David Cassidyhttp://www.life.hu/sztarok/20171122-eletenek-68-eveben-elhunyt-az-1970-es-evek-popikonja-david-cassidy.html67 évesen, családja körében hunyt el David Cassidy amerikai színész és énekest. TV + Sztárok--Bántalmazta diákjait a hetesi tornatanár: felfüggesztett börtönbüntetést kapotthttp://www.life.hu/sztarok/20171122-bantalmazta-diakjait-a-hetesi-tornatanar.htmlMegszületett az ítélet a Somogy megyei tornatanár ügyében, aki diákok bántalmazása miatt állt bíróság elé: több gyereket megvert, egyiküknek pedig párnát szorított a fejére. TV + Sztárok--Ábel Anita megmutatta, hogyan nézett ki első tévés szereplésekor: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20171122-abel-anita-megmutatta-hogyan-nezett-ki-elso-teves-szereplesekor-foto.htmlÁbel Anita nem most kezdte a tévézést, de hogy milyen régóta is van a médiában, azt talán kevesen tudják. A műsorvezető a televíziózás világnapja alakalmából megmutatta, hogyan nézett ki első szereplésekor 38 évvel ezelőtt. TV + Sztárok--Felmondott az RTL Klubnál VV Milohttp://www.life.hu/sztarok/20171122-felmondott-vv-milo-az-rtl-klubnal.htmlVV Milót évekkel ezelőtt ismerhették meg a nézők a ValóVilág 3. szériájában, később azonban inkább a kamerák mögött tevékenykedett. Évek óta az RTL Klubnál dolgozott, de most elválnak útjaik: hosszú korszak zárult le Milo életében. TV + Sztárok--Ambrus Attila: "Tvrtko egy hiteltelen senki'http://www.life.hu/sztarok/20171122-ambrus-attila-szerint-tvrtko-egy-hiteltelen-senki.htmlAhogy megírtuk, az ATV élő adásában esett egymásnak Vujity Tvrtko és Ambrus Attila. A műsorvezető ugyanis hangot adott ellenérzésének, miszerint Ambrus Attila bűnözőként vált sztárrá, és most is csak ezért foglalkoztatják például az Ázsia Expresszben, ezért készült róla könyv és ezért filmesítették meg az életét. Ambrus a szócsatában nem maradt adósa Tvrtkónak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.