Elkészült Szabó Zsófiék babaszobája: fotó

baba Szabó Zsófi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig pár hét van hátra a szülésig és Szabó Zsófiéknál már láthatón minden készen áll a kisbaba fogadására. Ezúttal a babaszobába nyerhettünk bepillantást.

Szabó Zsófi a napokban érzékeny búcsút vett a tévénézőktől, egy ideig ugyanis biztosan nem láthatjuk a képernyőn, és elköszönt kedvese családjától is, Zsoltival ugyanis átköltöztek Törökbálintra, az új otthonukba, ahol immár a babaszoba is elkészült. A csinos műsorvezető Instagramra feltöltött fotójából kiderül, főleg a szürke és a kék árnyalatai dominálnak a csöppség szobájában.

A hírek szerint egyébként Szabó Zsófi egy magánklinikán hozza majd világra kisfiát, ahol végig vele lehet majd a párja is.

✨ #wearewaitingforyou #newhome #family

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Liptai Claudia új műsora, az Appra magyar! helyett Ördög Nóra ment a TV2-őnhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-liptai-uj-masora-techinkai-hiba-miatt-elmaradt.htmlLiptai Claudia új műsorát hiába várták a nézők kedden, az Appra magyar! nem kezdődött el. Helyette Ördög Nóra műsorának, a Vigyázat gyerekkel vagyok!-nak az ismétlése ment. A nézők a Facebookon háborogtak, kiderült, hogy műszaki probléma miatt nem tudták elindítani az élő adást. TV + Sztárok--Élete legnehezebb időszakáról vallott Csisztu Zsuzsahttp://www.life.hu/sztarok/20171123-nehez-idoszakarol-vallott-csisztu-zsuzsa.htmlMozgalmas időszak áll Csisztu Zsuzsa háta mögött, munkája miatt nagyon sokat van mostanában külföldön, de azért igyekszik nem elhanyagolni családját sem. TV + Sztárok--Nótár Mary együtt él egy nővel, aki a jelenlegi menedzserehttp://www.life.hu/sztarok/20171123-notar-mary-egyutt-el-egy-novel.htmlNótár Mary volt menedzserével harcol a bíróságon, ahol kihallgatták jelenlegi menedzserét is az üggyel kapcsolatban. Azt a nőt, akivel állítólag együtt él az énekesnő, amit a tárgyalás során állítólag nem is tagadtak! TV + Sztárok--Pintér Tibor újabb kiszemeltje egy magyar énekesnőhttp://www.life.hu/sztarok/20171123-pinter-tibor-ujabb-kiszemeltje-egy-hazai-enekesno.htmlPintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungel reality-ben fog szerepelni hamarosan celebtársaival együtt. Ám őt legjobban Tóth Andi egykori X-Faktor győztes, valamint ÉNB Alexa érdekli. TV + Sztárok--Ambrus Attila keményen beszólt Vujity Tvrtkónak, folytatódik a harchttp://www.life.hu/sztarok/20171123-ambrus-attila-kemenyen-beszolt-vujity-tvrtkonak.htmlAntal Nimród, a Viszkis című filmje már látható a mozikban. Ennek aprópójából beszélgetett Bombera Krisztina és Vujity Tvrko a film főszereplőjével, valamint az igazi Viszkissel, Ambrus Attilával. A beszélgetés egy nem várt adok-kapokba ment át. A háború nem ért véget a műsoridő lejártával sem, azóta is folytatódik. TV + Sztárok--Lezárult a nyomozás, nem bántották Gáspár Evelint az adóhatóság embereihttp://www.life.hu/sztarok/20171123-lezarult-a-nyomozas-nem-bantottak-gaspar-evelint.htmlGáspár Győző és lánya, Evelin panaszt tettek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei ellen, akik házkutatást tartottak nálunk a közelmúltban. Szerintük nem kellő bánásmódban részesítették a fiatal lányt. A nyomozás lezárult, az ügyet lezárták.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.