Garami Gábor fogja helyettesíteni Lukács Mikit a Reggeliben, az RTL Klubon

Fotó: Polyák Attila - Origo -
Garami Gábor helyettesítés Lukács Miki RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lukács Miki helyére keresni kellett valakit, aki Peller Annával vezetheti az RTL Klub Reggeli című műsorát, ugyanis Miki a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik versenyzője lett. 

Az idei Celeb vagyok, ments ki innen! bőven okozott gondolkodnivalót a csatornának, hiszen a műsor háziasszonyának választott Kiss Ramóna helyett keresni kellett valakit, aki végigcsinálja a tehetségkutató döntőjét.

De nem csak Rami miatt kellett helyettesítőt keresni, hanem a reggeli műsor egyik házigazdája, Lukács Miki helyett is, aki szintén a Celeb vagyok, ments ki innen! egyik szereplője lesz majd. Az ő feladatát pedig Garami Gábor veheti át, aki nagyon megtisztelőnek érzi a felkérést, és boldogan mondott igent:

Garami Gábor örömmel mondott igent az RTL Klub felkérésének Forrás: Facebook

"Lukács Mikit fogom helyettesíteni, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsort forgatja majd. Nagyon jólesett a felkérés, számomra a televíziós műsorok közül a reggeli, beszélgetős műsorok a leginkább testhezállóak. Reggeli rádiós műsort már vezettem, így a korán keléssel szerencsére nem lesz gond, de tévés élő műsort még nem vezettem, ezért természetesen van bennem egy kis lámpaláz" - írta meg a Bors.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.