Lezárult a nyomozás, nem bántották Gáspár Evelint az adóhatóság emberei

2017.11.23. 06:38

Gáspár Győző és lánya, Evelin panaszt tettek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal emberei ellen, akik házkutatást tartottak nálunk a közelmúltban. Szerintük nem kellő bánásmódban részesítették a fiatal lányt. A nyomozás lezárult, az ügyet lezárták.

A nyáron az adóhatóság emberei több száz millió forintot foglaltak le Gáspár Evelin széfjéből egy házkutatás során. A fiatal lány és showman édesapja akkor panasszal fordultak a hatóságokhoz, ugyanis szerintük a NAV emberei nem jogszerűen bántak el az ügyben: bántalmazással és hivatali visszaéléssel vádolták a házkutatást végzőket. A bíróság kivizsgálta az ügyet, a vádat azonban bűncselekmény hiányában ejtette. 

Gáspár Győző, Győzike teljesen összetört

"A Budapesti Nyomozó Ügyészség a kérdezett ügyben indult nyomozást bűncselekmény hiányában megszüntette, miután a beszerzett adatok alapján egyértelműen megállapítható volt az, hogy az alapügyben eljáró – feljelentett – pénzügyőr nyomozók eljárásuk során sem hivatali visszaélés bűntettét, sem hivatalos eljárásban bántalmazás bűntettét, sem pedig más bűncselekményt nem követtek el" – mondta a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivője, dr. Bagoly Bettina,írta meg a Blikk.

Győzike teljesen összetört a hír hallatán:

"Nem is mondok semmit, itt már nincs mit tenni. Szomorúak vagyunk, de ez van. Már belefáradtam az igazam hajszolásába"

Gáspár GyőzőGáspár EvelinbíróságítéleteljárásNAV